Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 19. 11:33, kedd | Helyi sport
Forrás: - Hatvani Tamás -

Hazaiban játszott az FKSC női és férfi csapata is.

Hazaiban játszott az FKSC női és férfi csapata is.

Szoros véghajrában vesztett pontot férfi csapatunk.

Megyei női csapatunk a bajnokság egyik legerősebb csapatát a Kiskőrös-t fogadta a Constantinum Sportcsarnokban. A második helyen álló vendégek rutinos, gyors játékkal végig irányították a mérkőzést. Rendre pontos leindulásaikkal megszerezték megnyugtató előnyüket már ez első félidőben. A második félidő elején a remek és kemény védekezésnek köszönhetően sikerült felzárkóznia a hazaiaknak. A betöréseknek és közbelövéseknek köszönhetően tisztes helytállással sikerült befejezni a mérkőzést.

Félegyházi KSC - Kiskőrösi női KSZSE 15-27 (6-15)

Vasárnap a harmadik helyezett Kecskeméti főiskola csapatát fogadta férfi csapatunk. Az előzetes esélylatolgatások alapján nagyon nehéz mérkőzésre lehetett számítani. A mérkőzés is ennek jegyében indult, az első tíz perc folyamatos gólváltással kezdődött, védekezés szinte egyik oldalon sem volt. Az első félidő felénél sikerült felvenni a ritmust a félegyháziaknak és átvették a vezetést. A félidőt két gólos előnyel sikerült zárni. A második játékrész eleje sajnos megint nem a hazaiaké volt, így a két gólt gyorsan ledolgozták a vendégek. Ezután egyszer az egyik, majd a másik csapat vezetett egy- két góllal. A játék végén a hazaiaknak volt egy 3 perces kihagyása és ezzel sajnos a mérkőzés is eldőlt.

Félegyházi KSC - Kecskeméti Főiskola 28-29 (16-14)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.