Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Eddig ismeretlen nyelvet fedeztek fel a Maláj-félszigeten
2018. Február 08. 14:24, csütörtök | Külföld

Eddig ismeretlen nyelvet fedeztek fel a Maláj-félszigeten

Egy eddig ismeretlen nyelvet fedeztek fel a Maláj-félszigeten a svédországi Lundi Egyetem nyelvészei, akik a dzsedek (jedek) nevet adták neki.

Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Kecskemét között
2017. Május 13. 17:36, szombat | Helyi

Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Kecskemét között

A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon Városföld és Kiskunfélegyháza között egy Kecskemétre tartó személyvonat 2017. május 13-án délelőtt elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a baleset következtében életét vesztette.

Illegálisan rakták le a törmeléket
2014. Augusztus 29. 08:46, péntek | Helyi

Illegálisan rakták le a törmeléket

Városunk külterületén, augusztus 27-én a IV. kerületben az Alpári útról nyíló vízmű telep kerítése mentén húzódó úgynevezett „kismindszenti úton” a zúzottköves szakaszt követően ismeretlen személy.

Rendőrségi hírek - Az elmúlt 24 óra eseményei
2014. Január 02. 09:20, csütörtök | Helyi

Rendőrségi hírek - Az elmúlt 24 óra eseményei

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

2012. Július 02. 15:35, hétfő | Bulvár

Fekete László - újra csúcson!

Fekete László Magyarország örökös Toldi Miklósa hosszú hónapok óta egy komoly, ismeretlen problémával küszködött, mely negatív hatással volt fizikális erejére is. Most egy szernek köszönhetően újra csúcsra került.

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.

2012. Május 16. 07:07, szerda | Külföld

Folytatódott Breivik pere, kint felgyújtotta magát egy ember

Felgyújtotta magát egy férfi kedden az oslói bíróság épülete előtt, miközben odabent folytatódott Anders Behring Breivik tömeggyilkos pere.

2012. Május 09. 14:03, szerda | Külföld

Francia megbékélés - orosz parádé

Kedden volt 67 éve, hogy véget ért a II. világháború Európában. Ez alkalomból pedig olyat láthatott több tízmillió francia, amire a vad kampány alatt senki sem gondolt volna.

2012. Május 09. 07:13, szerda | Kék hírek

Természetkárosítás érte a Sóstói-erdőt

Ismeretlenek letépték és elvitték a rendkívül ritka, fokozottan védett magyar nőszirom virágzó hajtásait a nyíregyházi Sóstói-erdőben; az erdészet természetkárosítás miatt rendőrségi feljelentést tett.

2012. Május 05. 14:09, szombat | Kék hírek

Gyalogosokat sodort el egy karambolozó autó Szentendrén

Karambolozó autó sodort el Szentendrén egy idős nőt és egy gyermeket, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek a Pilisszentlászlói úton péntek délután történt balesetben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

2012. Május 04. 07:15, péntek | Kék hírek

Temetőket fosztogattak a színesfémtolvajok

Három temetőben is tolvajok fosztogattak és loptak el jelentős értékű gépeket, illetve színesfémet Jász-Nagykun-Szolnok megyében az elmúlt napokban – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

2012. Május 03. 07:17, csütörtök | Kék hírek

Feleségét megszurkálta, majd végzett önmagával

Késsel több helyen életveszélyesen megszurkálta feleségét egy 55 éves férfi a Fejér megyei Csákváron, a helyszínről elmenekült férj nem sokkal később végzett magával – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.