Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 08. 16:38, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Arató fesztivál Kiskunfélegyházán

Arató fesztivál Kiskunfélegyházán

Kilencedik alkalommal tartották meg a hármas kerületek: Jászság, Nagykunság és Kiskunság településeinek találkozóját. A kézi-arató versenyre július 6-án Kiskunfélegyháza – Haleszban került sor

Kilencedik alkalommal tartották meg a hármas kerületek: Jászság, Nagykunság és Kiskunság településeinek találkozóját. A kézi-arató versenyre július 6-án Kiskunfélegyháza – Haleszban került sor. A rendevényen városunk, a jász, a nagykun és a környékbeli települések elöljárói is részt vettek. A versenyt Kapus Krisztián polgármester, országgyűlési képviselő, a Kiskun Önkormányzatok Szövetségének elnöke és Ván Jenő kiskunkapitány, Nagyszőlő Úti Gazdakör elnöke, főszervező nyitotta meg. Délután hagyományokhoz igazodó kultúrműsor, néptánc, népdal, népzene, sportos népi játékok (kötélhúzás, gólyaláb futás, zsákba ugrás és különböző humoros vetélkedők) várták az érdeklődőket Haleszban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.