Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 30. 17:04, kedd | Belföld
Forrás: mti

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Az influenzajárvány miatt újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb tájékoztatásából.

Nem lehet felkeresni a betegeket a fővárosi Bethesda Gyermekkórház fekvőbeteg-ellátó osztályain. A látogatási tilalom ideje alatt a kórház házirendjében rögzített szabályok szerint minden beteg gyermek mellett egy állandó kísérő tartózkodhat, más látogató nem léphet be az osztályokra.

Szintén látogatási tilalmat rendeltek el a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti osztályán, az onkológiai centrumban és a központi intenzív osztályon, valamint a zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet krónikus belgyógyászati osztályán.

Tilos látogatni a Vas megyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház celldömölki telephelyének fekvőbeteg-ellátó osztályain is.

Korábban látogatási tilalmat rendeltek el Fejér megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményében, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet három osztályán (csecsemő- és gyermekosztály, szülészet-nőgyógyászati, aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály), a Semmelweis Egyetem (SE) városmajori szív- és érgyógyászati, valamint transzplantációs és sebészeti klinikáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.