Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 28. 14:13, kedd | Helyi
Forrás: Gulyás/Kádár

Szalagavató a Szent Benedekben

Szalagavató a Szent Benedekben

Az ember életében olykor már a megszokott időben és módon érkeznek el kiemelkedő események, amelyek életének jelentős, felejthetetlen állomásai.

Az ember életében olykor már a megszokott időben és módon érkeznek el kiemelkedő események, amelyek életének jelentős, felejthetetlen állomásai. Egy ilyen emlékezetes este részesei voltak (január 24-én) azok, akik részei lehettek a Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézménye szalagavató ünnepségének. A szalagavató mindig különleges ünnep egy iskola életében, hiszen a végzős diákok ekkor kapják meg a felnőtté válást is szimbolizáló szalagot. Az idén is mindent megtett az iskola azért, hogy emlékezetessé tegye diákjai számára ezt az eseményt. Változatos, szórakoztató műsorszámokban sem volt hiány. Palotás, modern tánc, tanártánc, ének, meseparódia – csak néhány az est programjai közül. Nem volt hiábavaló az a rengeteg munka sem, amit a szalagozó évfolyam fektetett be az előkészületekbe.

Fotók: Kádár Viktor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.