Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 26. 16:13, csütörtök | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Megalakult a KÖSZI klub

Megalakult a KÖSZI klub

Cserkó Fanni frissen végzett Ifjúságsegítő, aki a tanulmányai befejeztével visszatért Kiskunfélegyházára és elkezdte vizsgálni a lakóhelyén
élő diákok, kortársai véleményét városunkról.

A többségnek sajnos az volt a véleménye, hogy fiatalként jóval vonzóbbnak talál más, nagyobb városokat.
A vizsgált ifjúság (15-28 éves korosztály) több, az ő igényeinek is megfelelő programot szeretne a jövőben városunkban. Ez azért rendkívül fontos, mert megfelelő programok nélkül nem alakulnak ki erős ifjúsági közösségek és csökken a város fiatalság megtartó ereje. Az optimális programok érdekében a fiatalság a szervezésben is kivenné aktívan a részét. A KÖSZI klub a Rocktárban indul útjára a 12 félegyházi fiatal szervezésében megvalósuló Lesz Densz Parti-n 2017. november 3-án. Az eseményen bemutatkozik a KÖSZI és színvonalas szórakozás közepette folytatódik az ismerkedés és a konzultáció a helyi fiatalokkal az igényeik, problémáik, kéréseik széleskörű felmérésére. Reményük szerint a Kiskunfélegyházi Önkéntes Szervező Ifjúság klubjával elindíthatunk együtt egy olyan folyamatot, ami egyénileg és közösségi szinten is növelheti a város fiatal lakosságának megtartó erejét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.