Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2014. Október 11. 14:21, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Közösségi összefogással megújult a Petőfi lakótelepi kutyafuttató

Közösségi összefogással megújult a Petőfi lakótelepi kutyafuttató

Több napi munka után tegnap készült el és ma (október 11-én) már birtokba is vehették a Petőfi lakótelepiek a Darvas téri óvoda szomszédságában lévő megújult kutyafuttatót.

Több napi munka után tegnap készült el és ma (október 11-én) már birtokba is vehették a Petőfi lakótelepiek a Darvas téri óvoda szomszédságában lévő megújult kutyafuttatót. A létesítmény felújítását a lakótelepi kutyás közösség kezdeményezte. A kérésüket Tóth László mezőőr karolta fel. A nyolcszáz négyzetméteres (40×20 méter) terület új kerítésének költségét a Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda és Kapus Krisztián polgármester finanszírozta, az önkéntes munkát a kutyás közösség tagjai vállalták magukra. A megújult kutyafuttatót ma (október 11-én) adta át a lakótelepi kutyatartóknak Kapus Krisztián polgármester és Tóth László.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 08:27, szerda | Helyi

Súlyos veszélyt jelent az állatfajok pusztulása

A magokat szétszóró emlős- és madárfajok számának csökkenése árt a növények alkalmazkodóképességének - derült ki egy friss tanulmányból.

2022. Január 19. 08:00, szerda | Helyi

Ünnepeljük együtt a magyar kultúra napját!

2022. Január 18. 14:15, kedd | Helyi

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

A tapasztalatok alapján három olyan gyakori tevékenység van, amely az ország lakosságát és az önkormányzatokat leginkább érinti.

2022. Január 18. 13:27, kedd | Helyi

Időseknek szóló nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az OGYÉI

Új, kifejezetten a 60 év feletti korosztálynak szóló, nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézménye, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.