Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 10. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: - szerk. -

Finom ebéd a keserű élethez

Finom ebéd a keserű élethez

A Sorsocskák Alapítvány a rászoruló gyermekek és családjuk megsegítésére szeretne ösztönözni továbbra is mindenkit szeretettel, jó példával és meleg étellel.

A Sorsocskák Alapítvány a rászoruló gyermekek és családjuk megsegítésére szeretne ösztönözni továbbra is mindenkit szeretettel, jó példával és meleg étellel. A Kapocs Szociális Gyermekvédelmi és Egészségügyi Intézmény konyháján tartott jótékonysági ételosztáson 150 kiadós és meleg ételadag segített a rászorulókon február 8-án. A főleg nagycsaládosok ebédje Csányi József, a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület elnökének nagylelkű felajánlásából jöhetett létre. Az ételosztás főszervezői a Sorsocskák Alapítvány, Dr. Ónodi Izabella kuratóriumi elnök, Horváth Gábor és Bense Zoltán önkormányzati képviselők, alapítványi tagok voltak. Örömteli segítség volt továbbá Hegyi Bence és Hegyi Viktor őstermelők friss zöldésg csomag adománya, amelyet a helyszínen biztosítottak az ebéd mellé.

A rászoruló családok és a Sorsocskák Alapítvány nevében is köszönet jár az adományozónak és az önzetlen segítőknek. A Sorsocskák Alapítvány tisztelettel kéri Kiskunfélegyháza lakosait, hogy lehetőségeikhez mérten ők is támogassák a Kapocs Szociális Gyermekvédelmi és Egészségügyi Intézmény nagyszerű és önzetlen munkáját, amellyel sok nehéz életet tudnak megkönnyíteni a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA