Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2014. Július 14. 11:59, hétfő | Belföld
Forrás: ÉrdekesVilág

Elefántok fürödtek a Balatonban

Elefántok fürödtek a Balatonban

Idén is megrendezésre került a Cirkuszok éjszakája. Szombaton Budapesten, Balatonfüreden, Balatonlellén és Siófokon várták a közönséget cirkuszi produkciókkal.

Idén is megrendezésre került a Cirkuszok éjszakája. Szombaton Budapesten, Balatonfüreden, Balatonlellén és Siófokon várták a közönséget cirkuszi produkciókkal. A Cirkuszok éjszakájának célja, hogy népszerűsítsék a minőségi cirkuszt.

Az idei évben négy nagy cirkusz – a Fővárosi Nagycirkusz, a Magyar Nemzeti Cirkusz, az Eötvös Cirkusz és az Exit Cirkusz – vett részt a programban. A Cirkuszok éjszakájának beharangozójaként Balatonlellén három afrikai elefántot engedtek be a Balatonba pancsolni.

A Magyar Nemzeti Cirkusz egyik elefántja fürdik a Balatonban a Cirkuszok éjszakája rendezvényt népszerűsítő eseményen, Balatonlellén 2014. július 12-én.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 08:24, péntek | Belföld

Gyopáros Alpár: nem állt meg a népességfogyás az Alföldön, de lassult az üteme

Az alföldi kistelepüléseken ugyan nem állt meg a népességfogyás, de lassult az üteme a Magyar falu program hatására - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Békés vármegyei Medgyesegyházán.

2024. Március 01. 08:23, péntek | Belföld

Lázár János: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre a közlekedésben az új tarifarendszerrel

Új időszámítás kezdődik március 1-jével a magyar közlekedésben: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé, jobbá

2024. Február 29. 09:54, csütörtök | Belföld

PM-államtitkár: könnyebbség jön a gépjárműadó fizetésben