Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Február 21. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Vezetőségválasztás polgárőreinknél

Vezetőségválasztás polgárőreinknél

Közgyűlést tartott a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület február 20-án, melynek egyik fő napirendi pontja az új elnökség megválasztása volt.

Közgyűlést tartott a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület február 20-án, melynek egyik fő napirendi pontja az új elnökség megválasztása volt.

Az elnökség 4 éves mandátuma február 28-án letelik, tehát az új vezetőség megválasztása elengedhetetlen tényezője volt a közgyűlésnek. Az összejövetelt Marcényi Csaba elnök úr nyitotta meg ünnepi szavaival, majd a jegyzőkönyv vezetőtjének (Jusztinné) és annak hitelesítőjének (Halmi István) személyéről szavaztak. A jelenléti ív aláírásának befejezésekor az elnök úr megállapította, hogy a 65 fős jelenlegi létszámból 47 fő jelen van, tehát a közgyűlés határozatképes.

Meghívott vendégként Timafalvi László rendőrfőkapitány és Balla László alpolgármester úr tette tiszteletét az eseményen.

Marcényi Csaba beszédében megköszönte munkáját az egyesület tagjainak különösen kiemelve Kertészné Ágnes munkáját (aki adminisztrációs tevékenységével egyik alappillére az egyesületnek), dícsérő szavakkal illette Halmi Istvánt, aki szolgálatszervezésben és oktatásban nyújtott nagy segítséget, Tóth Dávidot, aki utóbb még betörőt is fogott (a Könyvtár ajtajának megrongálóját elfogta), Dékány Ferencet, aki a gépkocsi- és motor karbantartást látta el maradéktalanul.

Ezt követően az elnök úr felkérte a frissen vizsgázott új polgárőröket, hogy röviden mutatkozzanak be az egyesületi tagoknak. Sikeres polgárőr vizsgát tettek az elmúlt évben: Rakovszki Zsolt vállalkozó, Flóring József, aki pékségben dolgozik, Dongó József önkormányzati képviselő és Patai Klaudia, aki igazoltan vidéken tartózkodott.

A bemutatkozások után Marcényi Csaba elnök úr ismertette a jelenlegi vezetőség tagjait, majd javaslatot tett a vezetőség személyeire, melyről az egyesület tagjai kézfeltartással szavaztak. A szavazatszámláló bizottság személyeiről szintén szavazással döntöttek: Csernus István elnök, Szabó Gábor és Kis-Czakó Lászlóné bizottsági tagok felügyelték a szavazás hivatalosságát és számlálták össze a voksokat.

A szavazás eredményeként új elnöknek egyöntetű szavazással Marcényi Csabát, elnökhelyettesnek Tóth Dávidot, gazdasági felelősnek Kertészné Ágnest, és elnökségi tagoknak Juhász Lászlót és Bodor Andrást választotta a közgyűlés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok