Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Szeptember 15. 19:47, kedd | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Városi forgalom-korlátozások 2015. szeptember 21. és október 6. között

Városi forgalom-korlátozások 2015. szeptember 21. és október 6. között

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán szeptember hónap második felében és október elején közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalom-korlátozásokra.

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán szeptember hónap második felében és október elején közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalom-korlátozásokra és tisztelettel kérjük őket, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.

Szeptember 21. hétfő

- 18 órától szeptember 26. szombat délután 15 óráig a Kazinczy utca Polgármesteri Hivatal felőli oldalán lévő parkolósávja teljes lezárásra kerül a Kossuth Lajos utcától a Korona utcáig.
- 18 órától szeptember 22. kedd délután 18.30 óráig az Attila utca elején a Körpatika előtti járdán található parkoló teljes lezárásra kerül.
- 18 órától szeptember 22. kedd délután 18.30 óráig a Kossuth Lajos utca elején a Raiffeisen Bank előtti parkoló teljes lezárásra kerül.

Autómentes Nap
Szeptember 22. kedd

- Kossuth Lajos utca teljes lezárásra kerül az 5-ös főút – Kazinczy utca közötti szakaszon 8 - 19 óra között. A buszok, mentők közlekedése a Korona-Kazinczy utca útvonalon biztosított lesz a Kossuth Lajos utcára.

- 13.30 - 18 óra között a Kossuth Lajos utca teljes zárása kitolódik a Kazinczy utcától az Attila utcáig! (Ezekben az órákban a Kossuth Lajos utcára az 5-ös főúttól az Attila utcáig semmilyen gépjármű nem hajthat rá – autóbusz sem!)
- 10 óratól a Polgármesteri Hivatal elől kerékpártúra indul Selymesbe: a kerékpározók elsősorban kerékpárúton haladnak, viszont a gépjárművezetők fokozott figyelmét kérjük a menet haladásakor az érintett átkelőknél, kereszteződésekben és útszakaszokon ezekben az órákban!

Városi Diáknap

Szeptember 23-án este 18.30 órától a Kossuth Lajos utca elején a Raiffeisen Bank előtti parkoló és a Szent János tér macskaköves utcáján a kétoldali parkolósáv a Desperado Étteremig teljes lezárásra kerül.

Szeptember 24. csütörtök:

- Kossuth Lajos utca teljes lezárásra kerül az 5-ös főút – Kazinczy utca közötti szakaszon 8 - 18 óráig között. A buszok, mentők közlekedése a Korona-Kazinczy utca útvonalon biztosított lesz a Kossuth Lajos utcára.

Szüreti felvonulás

Szeptember 25-én 20 órától a Kossuth Lajos utca Attila utca – Dózsa György utca közötti szakaszán a parkolósávban tilos lesz a megállás és parkolás szeptember 26. szombat 14 óráig.

Szeptember 26. szombat

- A felvonulók Haleszból indulnak körülbelül 10 órakor és a Majsai úton jönnek be egészen a Kossuth Lajos utcai sarokig polgárőri felvezetéssel. Ezért ebben az időszakban az erre közlekedőket kérjük, hogy a felvonulókra fokozottan szíveskedjenek ügyelni, mert ezen a szakaszon lezárásokra és korlátozásokra nem kerül sor!
- 11 - 12.30 óra között lezárásra kerül a Kossuth Lajos utca Izsáki út – 5-ös főút közötti szakasza.
- Az 5-ös főúton a Kossuth Lajos utca – Korona utcai szakaszon körülbelül 11.30 - 12.30 óra között, illetve a Kossuth Lajos utca – Bercsényi utcai szakaszon, valamint a Bercsényi utcán és az Izsáki úton körülbelül 12.30 - 13 óra között szakaszos forgalomkorlátozásokra kerül sor a felvonulók visszatérésének biztosítására.

Aradi Vértanúk Emlékünnepség
Október 6. kedd

- 5-ös főút lezárásra kerül az Aradi Vértanúk Emlékünnepség biztosítására körülbelül 16.40 - 17 óra között a Martinovics utca – Dr. Holló Lajos utca 3. (nagyposta) közötti szakaszon.
- Elterelő út: Kőrösi Csoma Sándor utca – Petőfi Sándor utca – Bajcsy-Zsilinszky Endre utca – 5-ös főút.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal
Városüzemeltetési Osztály

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.