Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Október 28. 14:19, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Tök jól sikerült a Tökfaragó Party a Rocktárban

Tök jól sikerült a Tökfaragó Party a Rocktárban

A Rocktár nemcsak városunk élőzenei bázisaként, és a legjobb koncertek színhelyéül szolgáló létesítményként van jelen mindennapjainkban, hanem szuper családi-baráti programok szervezőjeként is.

Méltán támasztja ezt alá az október 27-én (pénteken) megrendezésre kerülő Tökfaragó Party, amely már másodszorra – de az érdeklődésre tekintettel biztosan nem utoljára - került megrendezésre.

Igaz tavaly versenyeztek is a tökfaragó mesterek, idén viszont kellemes zeneszó mellett tökfaragó buli keretei között faraghatták ki remekműveiket az alkotók. Ezúttal jelmezt is öltöttek néhányan, akik pedig erre nem készültek, azoknak helyben festettek az arcukra igazi Halloween motívumokat!

Aki nem hozott magával, annak biztosítottak tököt a szervezők. De volt, aki ragaszkodott a saját extra méretű tökéhez. Annyi bizonyos, hogy akár kapott, akár hozott anyagból dolgoztak a mesterek, mindenképpen bámulatra méltó alkotások születtek. És az sem utolsó dolog, hogy a megjelent családok, barátok, gyerekek kellemes és szórakoztató programmal tölthették el az estét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: