Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Március 23. 06:14, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Több mint egymillió forint gyűlt össze Tomikának

Több mint egymillió forint gyűlt össze Tomikának

Jótékonysági sütivásár zajlott városunkban március 22-én, pénteken, két helyszínen.

A piac főbejáratánál délelőtt, míg a polgármesteri hivatal előtt délután 5 óráig várták a szervezők a süteményfelajánlásokat és a segíteni szándékozó vásárlókat.
Lapunk ottjártakor is éppen iskolás osztályok érkeztek, akik mindamellett, hogy ízletes süteményeket kóstolhattak, segíthettek is a 13 hónapos kisfiúnak. Tomika, aki kétnapos korában agyi infarktuson esett át, folyamatos fejlesztésre szorul. A heti többszöri fejlesztés – amelyek közül a legtöbb városon kívül zajlik – nagyon megterheli a Szabó családot anyagilag. Ezért fordultak a szervezőkhöz, Bajzák Andreához és Kovácsné Nagypál Anitához, hogy ilyen módon kérjenek segítséget a jó szándékú városlakóktól. A jó szándék pedig ismét megmutatkozott, ahogyan már évek óta mindig: 1 243 025 forint gyűlt össze a kisfiúnak egyetlen nap alatt.

A szervezők hálás szívvel mondanak köszönetet a Dél-100 Kft.-nek, Kovács János cukrászmesternek, a Sirius Clubnak, a Két Serpenyő Bisztronak, Mázli Mézinek, Ottó Beáta és Trombitás Gabriella mézeskalács-készítőknek, a Marillen Kft.-nek, a Bubu Kávézónak, a Görög Kertészetnek, a Constantinum Intézménynek és a Déli Agrárszakképzési Centrum – Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumnak, valamint a József Attila Sportiskolai Általános Iskolának.

Megköszönik továbbá minden felajánlónak és vásárlónak, hogy segítségükkel ismét ilyen szép összefogás valósulhatott meg Kiskunfélegyházán.

(Forrás: Félegyházi Közlöny / Z.A.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok