Városlista
2018. december 18, kedd - Auguszta

Hírek

2017. December 02. 09:53, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Mint minden évben, idén is ünnepi műsorral készültek a nyugdíjas klubok a karácsonyi ünnepekhez közeledve. December 1-jén tartották adventi összejövetelüket a Szakmaközi Művelődési Házban.

A hagyományokat és szokásokat felidéző műsorban az egyes nyugdíjas klubok verses-prózai előadásait, citera-harmonika zenére előadott karácsonyi dalok, valamint betlehemes játékok színesítették.

A népes számban megjelenő vendégeket Mátyus Imréné köszöntötte elsőként, majd Csányi József polgármester mondta el gondolatait.

- Közeleg a karácsony, és ennek hangulata már érződik a teremben. A mostani összejövetel jelzi azt, hogy a nyugdíjasok örömmel készülődnek a karácsonyra. Nagyon sokan eljöttek, és látható, hogy ez a helyszín már szűkössé kezd válni a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének advent előtti összejövetelére. Éppen ezért Juhász István elnök úrral egyeztettünk arról, hogy jövőre a klub „Karácsony felé” címmel már a művelődési központban tarthassa meg ünnepváró rendezvényét, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse a produkciókat - mondta a polgármester, akinek köszöntő szavait követően sorra léptek fel az egyes nyugdíjas klubok képviselői, de a félegyházi citerazenekar és énekkar muzsikáiból és dalaiból hallhattak ízelítőt a megjelentek. A Constantinum Intézmény diákjai Kátai Tibor felkészítésével betlehemes játékukkal bűvölték el közönségüket, de Horváth Richard a Kossuth Lajos Szakmunkásképző Iskola növendéke is tartalmas műsort adott csodálatos dalaival. A szívet melengető előadások után pedig ünnepi ebéd várta a megjelenteket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 18. 12:01, kedd | Helyi

Kiváló minősítést kapott a Közgé

Kiváló minősítéssel jutalmazta a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara.

2018. December 18. 10:36, kedd | Helyi

196 éve született Petőfi Sándor

Szeretettel várunk mindenkit 2018. december 31-én (hétfőn) Petőfi Sándor születésének 196. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségre.

2018. December 18. 10:03, kedd | Helyi

Piac ünnepi nyitva tartása

Az alábbiakban a kiskunfélegyházi piac ünnepi nyitva tartását olvashatják.

2018. December 17. 15:23, hétfő | Helyi

Hat hét múlva már fizethetünk az új 500 forintos bankejgyekkel

Február 1-től kerülnek forgalomba az új 500 forintosok, a bankjegyek régi változatával 2019. október 31-ig lehet fizetni