Városlista
2018. június 25, hétfő - Vilmos

Hírek

2017. December 02. 09:53, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Mint minden évben, idén is ünnepi műsorral készültek a nyugdíjas klubok a karácsonyi ünnepekhez közeledve. December 1-jén tartották adventi összejövetelüket a Szakmaközi Művelődési Házban.

A hagyományokat és szokásokat felidéző műsorban az egyes nyugdíjas klubok verses-prózai előadásait, citera-harmonika zenére előadott karácsonyi dalok, valamint betlehemes játékok színesítették.

A népes számban megjelenő vendégeket Mátyus Imréné köszöntötte elsőként, majd Csányi József polgármester mondta el gondolatait.

- Közeleg a karácsony, és ennek hangulata már érződik a teremben. A mostani összejövetel jelzi azt, hogy a nyugdíjasok örömmel készülődnek a karácsonyra. Nagyon sokan eljöttek, és látható, hogy ez a helyszín már szűkössé kezd válni a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének advent előtti összejövetelére. Éppen ezért Juhász István elnök úrral egyeztettünk arról, hogy jövőre a klub „Karácsony felé” címmel már a művelődési központban tarthassa meg ünnepváró rendezvényét, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse a produkciókat - mondta a polgármester, akinek köszöntő szavait követően sorra léptek fel az egyes nyugdíjas klubok képviselői, de a félegyházi citerazenekar és énekkar muzsikáiból és dalaiból hallhattak ízelítőt a megjelentek. A Constantinum Intézmény diákjai Kátai Tibor felkészítésével betlehemes játékukkal bűvölték el közönségüket, de Horváth Richard a Kossuth Lajos Szakmunkásképző Iskola növendéke is tartalmas műsort adott csodálatos dalaival. A szívet melengető előadások után pedig ünnepi ebéd várta a megjelenteket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 25. 08:00, hétfő | Helyi

A kutyák és gazdáik jelesre vizsgáztak

Jelesre vizsgáztak a Kiskunfélegyházi Kutyaiskola kutyái és gazdáik.

2018. Június 24. 15:42, vasárnap | Helyi

Hajthatatlanok a magyarok, így könnyen rémálom lehet a nyaralásból

Érdemes külföldi tartózkodásunk, nyaralásunk idejére biztosítást kötni, mert annak hiányában esetenként akár milliós költségünk is keletkezhet.

2018. Június 24. 12:03, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 12. vasárnap - Keresztelő Szent János születésének főünnepe - 2018. június 24.

2018. Június 24. 10:00, vasárnap | Helyi

Pásztorkutyák versenyeznek Bugacon

Június 30-án a Futó-homok félmaraton futóversennyel egy időben, de térben elkülönülve lehet megtekinteni a Speciál CAC kutyakiállítást, a magyar pásztorkutyák országos és nemzetközi kiállítását.