Városlista
2018. január 17, szerda - Antal

Hírek

2017. December 02. 09:53, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Szívet melengető előadással készültek a nyugdíjas klubok

Mint minden évben, idén is ünnepi műsorral készültek a nyugdíjas klubok a karácsonyi ünnepekhez közeledve. December 1-jén tartották adventi összejövetelüket a Szakmaközi Művelődési Házban.

A hagyományokat és szokásokat felidéző műsorban az egyes nyugdíjas klubok verses-prózai előadásait, citera-harmonika zenére előadott karácsonyi dalok, valamint betlehemes játékok színesítették.

A népes számban megjelenő vendégeket Mátyus Imréné köszöntötte elsőként, majd Csányi József polgármester mondta el gondolatait.

- Közeleg a karácsony, és ennek hangulata már érződik a teremben. A mostani összejövetel jelzi azt, hogy a nyugdíjasok örömmel készülődnek a karácsonyra. Nagyon sokan eljöttek, és látható, hogy ez a helyszín már szűkössé kezd válni a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének advent előtti összejövetelére. Éppen ezért Juhász István elnök úrral egyeztettünk arról, hogy jövőre a klub „Karácsony felé” címmel már a művelődési központban tarthassa meg ünnepváró rendezvényét, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse a produkciókat - mondta a polgármester, akinek köszöntő szavait követően sorra léptek fel az egyes nyugdíjas klubok képviselői, de a félegyházi citerazenekar és énekkar muzsikáiból és dalaiból hallhattak ízelítőt a megjelentek. A Constantinum Intézmény diákjai Kátai Tibor felkészítésével betlehemes játékukkal bűvölték el közönségüket, de Horváth Richard a Kossuth Lajos Szakmunkásképző Iskola növendéke is tartalmas műsort adott csodálatos dalaival. A szívet melengető előadások után pedig ünnepi ebéd várta a megjelenteket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 17. 18:02, szerda | Helyi

Mit tehetünk, ha már elegünk van a zajból?

Régóta visszatérő probléma a társasházaknál, ha a szomszéd asztalos, a földszinten büfé van, az emeleten pedig hotel.

2018. Január 17. 17:00, szerda | Helyi

Lezárt akta: lopások után rablás és testi sértés

Vádemelést javasolnak a kiskunfélegyházi rendőrök.

2018. Január 17. 15:40, szerda | Helyi

Az életmű

E címmel nyílik kiállítás Gubcsi Attila műveiből a magyar kultúra napja jegyében január 18-án, csütörtökön 17 órakor a városi könyvtárban.

2018. Január 17. 14:43, szerda | Helyi

Megkülönböztető jelzés az utakon: mit (ne) tegyünk?

Az előzékeny vezetés a megkülönböztető jelzéssel közlekedő járművek közelében fokozottan igaz. Hogyan járunk el megfelelően?