Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Április 23. 13:46, csütörtök | Helyi

Segítünk munkát találni a közelben

Segítünk munkát találni a közelben

Ingyenes munkaerőpiaci szolgáltatások révén kaphatnak segítséget álláskereső, inaktív (nem regisztrált munkanélküli) személyek annak érdekében, hogy visszataláljanak a munka világába.

A konzorcium a hozzá irányított álláskereső személyek és az általuk feltárt inaktív személyek számára lakóhelyükhöz közel biztosítanak a munkaerőpiacra való visszatérésre felkészítő szolgáltatásokat.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg: a megye 11 járási székhelyén és 12 további településen, összesen 23 helyszínen biztosít hátrányos helyzetű inaktív és álláskereső felnőttek részére tanácsadást.

Fontos: Olyan álláskereső és inaktív személyeket tudunk bevonni a programba, akik jelenleg nem rendelkeznek munkaviszonnyal, valamint a bejelentett lakcímük és/vagy tartózkodási helyük Bács-Kiskun megye területén van.

Bővebb információért látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/munkaertbacsban/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok