Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Október 28. 20:36, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Pénzt akart váltatni, de lopás lett a vége

Pénzt akart váltatni, de lopás lett a vége

A kiskunfélegyházi járőrök személyleírás alapján azonosították be az elkövetőt.

A kiskunfélegyházi járőrök személyleírás alapján azonosították be az elkövetőt.
Egy 58 éves kiskunfélegyházi nő tett bejelentést 2017. október 24-én 13 órakor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A bejelentés szerint tíz perccel korábban Kiskunfélegyházán, a Batthyány utcában leszólította egy férfi, és kérte, hogy váltsa fel a pénzét, mert telefonálni szeretne. Amikor az asszony a pénztárcáját elővette, azt az ismeretlen elkövető a kezéből kikapta, és elszaladt. A pénztárcában készpénz, személyes okmányok és bankkártyák voltak.
A sértett pontos személyleírása alapján a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei - Peres Péter c. r. főtörzsőrmester, Borsi Sándor r. főtörzsőrmester, Gyarmati Richárd c. r. törzsőrmester és Somogyi Tamás r. őrmester – a bejelentést követő másfél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves helyi férfit. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgattákki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eltulajdonított értékeket – a készpénz kivétel – lefoglalták és a sértettnek visszaadták.
A Bűnügyi Osztály nyomozói az adatgyűjtés során azt is megállapították, hogy a gyanúsított az előzőhöz hasonló módon egy másik sértettet is megállított pénzváltás ürügyén, és az ő tárcájával szintén elszaladt.
A házkutatás során a rendőrök hét csatornafedelet is találtak az elkövetőnél, amelyekről kiderült, hogy lopásból származnak. Ezek eltulajdonításáról a sértett a nyomozóktól szerzett tudomást.
A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Fotó: illusztárció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: