Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Szeptember 16. 08:59, szerda | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Óriási tervek kicsiny városunkban

Óriási tervek kicsiny városunkban

A Rocktár Élőzenei Bázis műsorterve vetekszik az főváros legnagyobb klubjaival, sőt mi több a további szakmai és komfort fejlesztések is küszöbön állnak.

Mindez a folyamatos technikai megújulásnak, valamint a városvezetés, a támogatók és a lelkes közönség pozitív hozzáállásának köszönhető.
A Rocktár Élőzenei Bázis a hetedik évadját kezdte meg. Ez már a nagykorúság előszele egy klub életében, ezért a program is igazodik a mind nagyobb közönségigényekhez. Ezt alátámasztja az is, hogy a Rocktár a könnyű-élőzenei paletta szinte minden műfajából a legnagyobb fellépőket csábítja le Kiskunfélegyházára. Idén nyáron tágasabbá és biztonságosabbá tették a koncerttermet és folyosókat is, hogy az egyre népesebb közönség kényelmét szolgálják.

Szintén még az idei év tervei között szerepel a színpad növelése és (eddig nem létező) fűtésének korszerűsítése a hideg téli hónapok előtt. További fő célkitűzés, hogy a fellépők részére egy komfortos, felújított öltözői toalett és tusolószekció kiépítése megvalósuljon. A kihívás mind anyagilag mind pedig munka szempontjából nagyon jelentős, de a lelkes csapat bízik a további támogatásokban.

Ezúton is kérünk tisztelettel mindenkit, hogy amiben tud segítse a klubot az elkövetkezendő időszakban és támogassa fejlesztéseiket a nagy létszámú civil és zenész közösség és az egyre gyarapodó közönség érdekében.
A Rocktár jövőbemutató tervei mindenki számára fontosak, hiszen az élőzene generációkat átívelően köti össze az embereket, energiát és közösségi élményt ad nekik és pár órára feledtet minden mást az életben.

A Rocktár 2015 őszi programja:

Részletes koncertnaptár ahttp://www.rocktar.hu oldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.