Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 04. 19:44, kedd | Helyi sport
Forrás: Csontos István

Olaszországban jártak a DMTK-KVSE triatlonistái

Olaszországban jártak a DMTK-KVSE triatlonistái

A DMTK-KVSE félegyházi triatlonistái meghívást kaptak az immár 30-dik alkalommal megrendezett Giro delle Mura nemzetközi futóversenyre Olaszországba, Feltre városába.

A futóversenyen az egyesületet 8 fiatal és 1 felnőtt versenyző képviselte.

A félegyházi csapatot nagy szeretettel várták az olasz vendéglátók és mindent megtettek, hogy jól érezzék magukat Feltreben. A város nevezetességeit megmutatva, körbekalauzolták, ebéddel és vacsorával vendégelték meg a versenyre érkező magyar csoportot.

Az egész napos esőzés miatt veszélybe került a verseny megrendezése, de a sportolók és a szervezők felülemelkedtek az időjárással szemben és a zuhogó eső ellenére is minden futamot elindítottak.

A 12-14 éves korosztály csapatversenyében Papp Laura, Csontos Dóra és Vincze Nádja összeállítású lánycsapattal és Trungel-Nagy Zalán, Trungel-Nagy Kolos és Polgár Sándor összeállítású fiúcsapattal az összetett versenyben az előkelő második helyet szerezték mega félegyházi sportolók.

A nemzetközi mezőnyben kiválóan teljesítették az 1 mérföldes (1609 m) távot az egyesület triatlonistái, egyéniben Papp Laura 1. helyen, Csontos Dóra 4. helyen, Vincze Nádja 7. helyen, Trungel-Nagy Kolos 3. helyen, Trungel-Nagy Zalán 7. helyen és Polgár Sándor 12. helyen futott be a célba.

A felnőttek több száz fős mezőnyében a 10 km-es Európa Kupa futamban 3 félegyházi sportoló indult el és ért célba remek időeredményekkel. Korosztályában Papp István 6. helyezést, míg a felnőttek között 17 évesen induló két fiatal, Csontos Fanni 5. helyezést és Papp Martin 10. helyezést ért el.

A kapcsolattartásban óriási segítséget nyújtott Kiss Gabriella, a versenyre való felkészülésben Bozsó István volt a csapat irányítója, a vendéglátók ajándékát a Polyák Pincészet biztosította.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.