Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. December 14. 18:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nem múlhat el a Zenebarátok Kórusának dalai nélkül a kórházi évzáró ünnepség

Nem múlhat el a Zenebarátok Kórusának dalai nélkül a kórházi évzáró ünnepség

A Kiskunfélegyházi Városi Kórház december 13-án tartotta karácsonyi és egyben évzáró ünnepségét.

A rendezvény nyitányaként dr. Körtvélyessy András főigazgató-helyettes számolt be az elmúlt év eredményeiről és egyben felvázolta a jövő évi terveket is. Mint ahogy azt beszédében elmondta, az elmúlt évek munkájának gyümölcse idén érett be, melynek legfőbb bizonyítéka az egynapos sebészet beindítása, valamint az, hogy megújult járóbeteg-ellátási részleg. A jövőbeni tervekről annyit már elárult a kórház vezetője, hogy az egynapos sebészetet tovább fogják bővíteni az urológia és a nőgyógyászati területen, valamint szeretnének létrehozni egy nappali belgyógyászati sürgősségi ellátást is.

A főigazgató-helyettes azt is kihangsúlyozta, hogy az elért eredmények, és a jövőbeni tervek sem érnének semmit, ha nem lennének olyan áldozatkész munkatársak, akik teljes szívükkel azon dolgoznak, hogy az orvosi ellátásra szoruló betegek minden támogatást és segítséget megkapjanak a gyógyulásukhoz.

A mindennapok kemény taposómalmában küzdő, de ennek ellenére munkájukat szeretettel és odaadással végző egészségügyi dolgozók munkáját a kórházvezető által átadott év végi ajándékok mellett a Zenebarátok Kórusa karácsonyi dalokkal, Hajagos Gyula plébános pedig ünnepi gondolatainak megosztásával jutalmazta.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok