Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Június 02. 08:45, kedd | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Megvédte címét Kiskunfélegyháza a (K)Olimpián

Megvédte címét Kiskunfélegyháza a (K)Olimpián

Igaz, hogy csak egy ponttal előzték meg a hajdúböszörményi és a városnaményi csapatot, de megvédte címét Kiskunfélegyháza a VII. Kollégiumi Olimpián, mely május 29-31 között került megrendezésre.

Igaz, hogy csak egy ponttal előzték meg a hajdúböszörményi és a városnaményi csapatot, de megvédte címét Kiskunfélegyháza a VII. Kollégiumi Olimpián, mely május 29-31 között került megrendezésre.

Az Arany János Kolimpián azok a középiskolások vehettek részt, akik az Arany János Szakiskolai Program részesei. A három nap alatt 14 település, több mint 300 diákja mérte össze tudását és tehetségét különböző sportágakban. Így többek között streetball, íjász- és futóversenyek, valamint asztalitenisz, ritmikus gimnasztika, labdarúgás és kézilabda sportágakban folytak a versenyek különböző helyszíneken.

Az elért eredményekért járó kupákat, érmeket, okleveleket és ajándékokat május 31-én (vasárnap) ünnepélyes keretek között kapták meg a résztvevők Balla László alpolgármestertől és Vincze Józseftől, aki a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Alföldi Regionális irodájának vezetője.

Az olimpia záróbeszédét Csernyánszky Erzsébet kollégiumvezető tartotta. Majd Balla László alpolgármester és Vincze József szövetségi vezető is megköszönte a diákok szorgalmát és kitartását, mellyel a három nap alatt bizonyították elszántságukat és tehetségüket.

Az eredményhirdetést megelőzően megható pillanatok részesei lehettünk. A félegyházi csapat Csincsák Zoltánra emlékezve a Kész Aréna bejáratánál könnyes szemekkel hófehér léggömböket engedtek útjukra, ezzel tisztelegve a félegyházi futballcsapat egykori meghatározó tagja előtt.

A díjazás ezt követően kezdődött el a felkészítő tanárok oklevéllel és ajándékkal való elismerésével.

Csapatverseny végeredmény:

  1. Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium
  2. Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium (Hajdúböszörmény)
  3. Babus Jolán Középiskolai Kollégium (Vásárosnamény)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.