Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Április 05. 15:15, kedd | Helyi
Forrás: napi.hu

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem: díjmentes újítás jön!

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem: díjmentes újítás jön!

Mától ingyenes, szélessávú wi-fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom.

A szolgáltatás Magyarországon közel 2000 településen több százezer wi-fi ponton keresztül és a világ 20 országában mintegy 20 millió hotspotból álló wi-fi hálózaton is elérhető.

A Telekom nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben alakítja ki wi-fi hálózatát a vezetékes internet-előfizetőinél elhelyezett eszközök segítségével.

A szolgáltatás keretében minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, ha wi-fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik.

A Telekom wi-fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen teszik elérhetővé a belföldi wi-fi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással több más díjcsomag előfizetői is díjmentes csatlakozást élvezhetnek.

A szolgáltatás elérhető wi-fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom wi-fi Fon alkalmazás segítségével. Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a wi-fi hálózatra.

Az alkalmazásban térképen (https://fon.com/maps/)is követhető a hazai és nemzetközi wi-fi pontok elhelyezkedése, internetkapcsolat nélkül is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).