Városlista
2018. október 20, szombat - Vendel

Hírek

2017. November 02. 17:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Lesz Densz Party a Rocktárban

Lesz Densz Party a Rocktárban

Az unalmas PÉNTEK ESTE elkerülése érdekében, minden kedves és kedvetlen fiatalt várnak, 2017. NOVEMBER 3-án a ROCKTÁRBA! Az év legütősebb és legpörgősebb partyjára!

A november 3-i party a KÖSZI nyitórendezvénye. A Lesz Densz Party ötlete azért született meg, mert jelenleg így lehet megszólítani az ifjúság nagy részét. Rendkívül színvonalas estével készülnek a fiatalok. Szegedről érkeznek gyakorlott Dj-k, illetve a hang és fénytechnika minősége is említésre méltó. Mindezen felül, Kiskunfélegyháza városa igen nagylelkűen támogatja a KÖSZI-t. Az elmúlt 2 hétben sok felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnék megköszönni a Heaven Diner-nek, a Félegyházi Termál Park fürdőnek, a Sirius Club-nak, a Süveges Autósiskolának és a Varázskuckónak.
Az ajándékokat nyereményjáték formájában fogják kisorsolni. A játék részletei a közösségi oldal eseményében megtekinthető.

Az összes szervező sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 22-órától a Rocktárban.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 20. 12:21, szombat | Helyi

Újraindul az Otthon melege program

Novembertől megint a háztartási nagygépek cseréjére nyílik lehetőség, az új kiírással a kormány kétmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá a családok energiafelhasználásának csökkentéséhez

2018. Október 19. 20:42, péntek | Helyi

NépmesePont nyílt a Szakmaköziben

Csodálatos világba csöppenhet ezentúl mindenki, aki ellátogat a Szakmaközi Művelődési Házba a mai napon (október 19-én) megnyílt Aranyalma NépmesePontba.

2018. Október 19. 16:59, péntek | Helyi

Csontos Piroska Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelölt

A 2018-as év Bács-Kiskun Megyei Príma Díj jelöltjei között szerepel a kiskunfélegyházi születésű paralimpiai versenyző Csontos Piroska.

2018. Október 19. 13:09, péntek | Helyi

Őszi virágvásár

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 20-án, szombaton Kiskunfélegyházán, a Hattyúház előtti sétányon.