Városlista
2018. április 22, vasárnap - Csilla

Hírek

2017. November 02. 17:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Lesz Densz Party a Rocktárban

Lesz Densz Party a Rocktárban

Az unalmas PÉNTEK ESTE elkerülése érdekében, minden kedves és kedvetlen fiatalt várnak, 2017. NOVEMBER 3-án a ROCKTÁRBA! Az év legütősebb és legpörgősebb partyjára!

A november 3-i party a KÖSZI nyitórendezvénye. A Lesz Densz Party ötlete azért született meg, mert jelenleg így lehet megszólítani az ifjúság nagy részét. Rendkívül színvonalas estével készülnek a fiatalok. Szegedről érkeznek gyakorlott Dj-k, illetve a hang és fénytechnika minősége is említésre méltó. Mindezen felül, Kiskunfélegyháza városa igen nagylelkűen támogatja a KÖSZI-t. Az elmúlt 2 hétben sok felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnék megköszönni a Heaven Diner-nek, a Félegyházi Termál Park fürdőnek, a Sirius Club-nak, a Süveges Autósiskolának és a Varázskuckónak.
Az ajándékokat nyereményjáték formájában fogják kisorsolni. A játék részletei a közösségi oldal eseményében megtekinthető.

Az összes szervező sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 22-órától a Rocktárban.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 21. 14:00, szombat | Helyi

Megjelent az idei Tehetségbarát Önkormányzat Díj pályázati felhívása

Folyamatosan jelennek meg pályázatok, amivel a tehetséges diákokat segítik. Az Új Nemzedék Központ az önkormányzatokat támogatja azzal a céllal, hogy segítsék a tehetségeket.

2018. Április 21. 13:19, szombat | Helyi

Hét év után zárták le a petőfiszállási gyilkosság aktáját

A nyomozást befejezve vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei nyomozók.

2018. Április 21. 12:18, szombat | Helyi

Használjuk ki a jó időt, nem tart sokáig!

Napsütésés hétvégénk lesz, mindkét napon országszerte kifogástalan időjárással. Vasárnap már megjelennek felhők az égen, de komolyabb fordulatot csak a hétfő hoz, záporokkal és zivatarokkal.

2018. Április 21. 08:20, szombat | Helyi

A lovász szakma versenyén ismét túlerőben voltak a lányok

Mindössze 4 fiú szállt versenybe a 11 lánnyal szemben a Lovász Szakma Kiváló Tanulója Versenyen, melynek immáron harmadik alkalommal adott otthont a félegyházi mezőgazdasági iskola.