Városlista
2018. július 22, vasárnap - Magdolna

Hírek

2017. November 02. 17:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Lesz Densz Party a Rocktárban

Lesz Densz Party a Rocktárban

Az unalmas PÉNTEK ESTE elkerülése érdekében, minden kedves és kedvetlen fiatalt várnak, 2017. NOVEMBER 3-án a ROCKTÁRBA! Az év legütősebb és legpörgősebb partyjára!

A november 3-i party a KÖSZI nyitórendezvénye. A Lesz Densz Party ötlete azért született meg, mert jelenleg így lehet megszólítani az ifjúság nagy részét. Rendkívül színvonalas estével készülnek a fiatalok. Szegedről érkeznek gyakorlott Dj-k, illetve a hang és fénytechnika minősége is említésre méltó. Mindezen felül, Kiskunfélegyháza városa igen nagylelkűen támogatja a KÖSZI-t. Az elmúlt 2 hétben sok felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnék megköszönni a Heaven Diner-nek, a Félegyházi Termál Park fürdőnek, a Sirius Club-nak, a Süveges Autósiskolának és a Varázskuckónak.
Az ajándékokat nyereményjáték formájában fogják kisorsolni. A játék részletei a közösségi oldal eseményében megtekinthető.

Az összes szervező sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 22-órától a Rocktárban.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 22. 10:05, vasárnap | Helyi

Százmillió forinttal támogatja a Bács-Kiskun Önkormányzat ösztöndíjprogramja a fiatalok továbbtanulását

A Bács-Kiskun Önkormányzat ösztöndíjprogramja jóvoltából sok fiatal kap lehetőséget, hogy továbbtanuljon és gyökeret eresszen szülőföldjén.

2018. Július 22. 10:00, vasárnap | Helyi

Szigetek, lagúnák – kincseket rejt a Duna

Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek.

2018. Július 22. 09:09, vasárnap | Helyi

Igazgatási szünet lesz a Polgármesteri Hivatalban

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a polgármesteri hivatalban igazgatási szünet lesz július 23-án hétfőtől, augusztus 3-án, péntekig.

2018. Július 22. 08:44, vasárnap | Helyi

Terhes anya sérült meg a frontális balesetben

Súlyos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Fülöpszállás közelében, az 52-es főúton.