Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. November 02. 17:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Lesz Densz Party a Rocktárban

Lesz Densz Party a Rocktárban

Az unalmas PÉNTEK ESTE elkerülése érdekében, minden kedves és kedvetlen fiatalt várnak, 2017. NOVEMBER 3-án a ROCKTÁRBA! Az év legütősebb és legpörgősebb partyjára!

A november 3-i party a KÖSZI nyitórendezvénye. A Lesz Densz Party ötlete azért született meg, mert jelenleg így lehet megszólítani az ifjúság nagy részét. Rendkívül színvonalas estével készülnek a fiatalok. Szegedről érkeznek gyakorlott Dj-k, illetve a hang és fénytechnika minősége is említésre méltó. Mindezen felül, Kiskunfélegyháza városa igen nagylelkűen támogatja a KÖSZI-t. Az elmúlt 2 hétben sok felajánlás érkezett, amit ezúton szeretnék megköszönni a Heaven Diner-nek, a Félegyházi Termál Park fürdőnek, a Sirius Club-nak, a Süveges Autósiskolának és a Varázskuckónak.
Az ajándékokat nyereményjáték formájában fogják kisorsolni. A játék részletei a közösségi oldal eseményében megtekinthető.

Az összes szervező sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 22-órától a Rocktárban.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 20. 08:00, szombat | Helyi

Végzetes kortyok

Karácsony előtt huszonegy beteg került kórházba a Hajdú-Bihar megyei Szerep községből a pancsolt alkohol fogyasztása után.

2018. Január 19. 16:43, péntek | Helyi

Vár a Platán

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményének Iskolaváró rendezvényének második foglalkozása az APRAJAFALVI NÉGYPRÓBA a 2018. január 23-án (kedden) 17 órakor lesz.

2018. Január 19. 11:36, péntek | Helyi

Három zarándokvonatot indít idén a MÁV

Idén három zarándokvonatot indít a MÁV; májusban az erdélyi Csíksomlyóba, júniusban a lengyelországi czestochowai magyar pálosok által alapított kegyhelyre és idén először Medjugorjéba is

2018. Január 19. 09:20, péntek | Helyi

Elcsúszott a motoros

Kiskunfélegyházán, a Balassa utcán közlekedett egy 18 éves helyi férfi Yamaha gyártmányú segédmotoros kerékpárjával.