Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Április 02. 22:11, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Lélegzetelállító tornász mutatványok a KÉSZ Arénában

Lélegzetelállító tornász mutatványok a KÉSZ Arénában

Ma (április 2-án) vette kezdetét a Matolay Nemzetközi Emlékverseny városunkban, melynek a KÉSZ Aréna Sportcsarnok adott otthont.

A Magyar Torna Szövetség égisze alatt rendezett megmérettetésre a hazai versenyzőkön kívül külföldről is érkeztek sportolók.

A verseny egyben fontos állomása a Rio-i Olimpiai Játékok kvalifikációs versenysorozatának fontos állomása, valamint a Magyar Országos Szuper Csapatbajnokság első fordulója.

Városunk polgármestere Csányi József az ünnepélyes megnyitón köszöntötte a versenyzőket és a megjelent érdeklődőket, külön méltatva Dr. Magyar Zoltán nevét, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, kétszeres olimpiai bajnok magyar tornászt, aki jelenlétével megtisztelte a jeles eseményt. Rajta kívül több hírességet is köszönthetünk Félegyháza sportcsarnokában, nevezetesen a 2012-es londoni olimpikon Böczögő Dorinát és Makra Noémit, akikkel vasárnap a döntőkön találkozhatunk.

Ma a selejtezők lebonyolítására került sor, egészen este 7 óráig. S mint azt korábban említettük, a döntőkre vasárnap (április 3-án) délelőtt kerül sor.
Az eredményhirdetésen és a díjátadón meglepetés vendégként Berki Krisztián lesz jelen, aki a lólengés legutóbbi olimpiai bajnoka volt.

Minden kedves Érdeklődőt sok szeretettel várunk vasárnap délelőtt is a KÉSZ Aréna Sportcsarnokban az izgalmas és látványos tornász versenyre.

BELÉPÉS INGYENES!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.