Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 16. 19:46, csütörtök | Helyi
Forrás: baon.hu

Kizuhant egy lány az ablakból Félegyházán

Kizuhant egy lány az ablakból Félegyházán

Szerda este kizuhant egy tizenéves lány a kiskunfélegyházi Constantinum lánykollégium ablakából. Állapota mostanra stabilizálódott, de a lépét el kellett távolítani - írja a baon.hu.

Szerda este kizuhant egy tizenéves lány a kiskunfélegyházi Constantinum kollégium első emeleti ablakából. Az esettel kapcsolatban megkerestük Mindák Józsefet, az intézmény igazgatóját. Kérdésünkre elmondta, hogy a lány este 10 óra körül az első emeleti kollégiumi szobájában volt két szobatársnőjével. Az ablak nyitva volt, amikor észrevették, hogy egy korábban végzett régi kollégiumi társuk halad el biciklivel az ablak alatt. A lány az ablakon kihajolva üdvözölte őt, amikor kiszakadt a vaspánthoz rögzített vastag biztonsági korlát. A szerencsétlenül járt kollégista körülbelül négy métert zuhant. Azonnal kihívták a mentőket, akik kórházba szállították a fiatal hölgyet. Az igazgató elmondta, hogy az esés következtében megsérült a lány lépe, amit el kellett távolítani, de a mája nem sérült meg. A belső sérülésen kívül még az arcát ütötte meg a becsapódáskor. Az intézményvezető szerint a lány állapota már stabilizálódott.

A kollégiumban vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék hogyan mi történt a biztonsági korlát rögzítésével. Információink szerint a hatóság még nem nyomoz az ügyben.

Képünk illusztráció! (shutterstock.com)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.