Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 31. 17:03, hétfő | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Ismét remekelt Kocsi Marcell

Ismét remekelt Kocsi Marcell

Mozgalmas időszakon van túl Kocsis Marcell, a kiskunfélegyháziak fiatal úszó reménysége.

Mozgalmas időszakon van túl Kocsis Marcell, a kiskunfélegyháziak fiatal úszó reménysége. Marcell elsőként március 22-én Kaposváron uszonyos és búvárúszó versenyen szerepelt, majd a kecskeméti Bácsvíz-KVSC-s csapattársaihoz csatlakozva egyhetes edzőtáboron vett részt.

A kaposvári versenyen a magyar egyesületek mellett horvát és szlovén úszók is elindultak. Marcell három számban állt rajthoz. A 100 méteres felszíni úszásban első helyen, a 200 méteres uszonyos gyorsúszásban másodikként, a 400 méteres felszíni úszásban harmadikként ért célba.

Marcell ezt követően Hódmezővásárhelyen edzőtáborozott, ami kiváló felkészítést nyújtott többek között a Kecskeméten megrendezésre kerülő Uszonyúszó Fiatalok Világtalálkozójára.

Felkészítői: Székely Lilla és Juhos Gergely

G. Z.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.