Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 03. 18:47, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Ínycsiklandó falatok percek alatt

Ínycsiklandó falatok percek alatt

Az ételek egészségesek, olcsóak, gusztusosak és ízletesek… A társaság vidám, kreatív és családias… Nem vitás, ez csak a Tupperware Főzőklub lehet, mely ma (február 3-án) ismét sok finomságot alkotott!

A közismert és városunkban is nagy népszerűségnek örvendő főzőklub minden hónap első szerdáján tartja foglalkozását a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában. Ezúttal is könnyen elkészíthető ételek receptjeit osztották meg egymással a tagok, melyet ki-ki a saját ízvilágának megfelelően készíthet el.

Az alap receptekhez különféle ötleteket kapnak az érdeklődők, melyekkel időnként „felturbózhatók” az ételek, így minden alkalomra más-más ízű vacsora vagy épp ebéd tálalható fel.

Az alapanyagok tekintetében szintén a minél könnyebben és olcsóbban beszerezhető dolgokat helyezik előtérbe a főzőklub tagjai, ezért mindenki számára elérhetőek és megfizethetőek a foglalkozásokon elkészített fogások.

Az elkészült ételek kóstolásán túl a Tupperware edényeinek és eszközeinek használatába is betekintést nyerhetnek a résztvevők, melyekkel sokkal könnyebben megy a munka a konyhában. A cég új termékeinek megismerése mellett a már ismert, és a főzőklubokon használt eszközök ugyan megvásárolhatók, de ez nem központi kérdés a foglalkozásokon. A lényeg a remek társaság és a hasznosan, kellemesen eltöltött idő.

A mai foglalkozásokon az alábbi ételek készültek el a szorgalmas kezek munkája által:

  • Tejszínes csirke (Ultra Pro tepsiben készítve)
  • Sült zöldség (Ultra Pro tepsiben készítve)
  • Zöldséges tojásrántotta (Mikrós Delikat-ban készítve) Páratlan ajánlat egy 5 perces vacsorához!
  • Citromos rizsfelfújt (Ultra Pro tepsiben készítve)
  • Muffin csoki töltelékkel (Minitorta formában készítve)

A cikk végén szereplő fotók magukért beszélnek! Sőt annyit még elárulhatunk, hogy egy morzsa nem maradt egyik fogásból sem…

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.