Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Március 07. 14:21, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Fókuszban a nokedli szaggató

Fókuszban a nokedli szaggató

Bizony nagyböjt idején is nagyon jó barátunk ez a rendkívül egyszerű konyhai eszköz, melyet alaposan ki is használtak a Tupperware Főzőklub háziasszonyai a soron következő foglalkozásukon.

Március 4-én ismét megtelt a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobája szorgalmas háziasszonyokkal. A főzőklub tagjai ezúttal is számos finom ételt készítettek el a kellemes hangulatú délutáni foglalkozásukon. Ezúttal a Tupperware termékcsalád nokedli szaggatójával ismerkedtek meg, pontosabban azon ételek receptjeivel, melyeket az asztalra varázsoltak a praktikus konyhai eszköz segítségével. Az alább leírtakból is láthatjuk, hogy a nokedlit igen sokféle tápláló étek elkészítéséhez fel lehet használni:

  • Marokkói lencsefőzelék spenótos nokedlivel
  • Túrós nokedli kolozsvári szalonnával, hagymával (Ultra Pro edényben, sütőben elkészítve)
  • Rakott nokedli kolozsvári szalonnával, gombával (Ultra Pro edényben készítve)
  • Tojásos nokedli (Tupperware fémedényben készítve)

Desszertként pedig diabetikus almás-pudingos rakott palacsinta került az asztalra.

Miután végigkóstolták a háziasszonyok az elkészült ételeket és megosztották egymással azok receptjeit Drozdikné Jutka főzőklub-vezető ismertette a Tupperware termékcsalád újdonságait és beszámolt az aktuális akciókról is.

A főzőklub legközelebbi foglalkozását április 1-jén a Móra Ferenc Művelődési Központban, az emeleti klubszobában tartja. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: