Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 23. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Élő szeretetláncot alkottak

Élő szeretetláncot alkottak

A Jobb Veled a Világ Alapítvány november 22-én vasárnap a Petőfi téren egy nagy közösséggé kovácsolta a szeretetlánc szemeihez csatlakozó, vállalkozó kedvű kiskunfélegyházi lakosokat.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány és az alapítvány országos klubvezető koordinátorának, a félegyházi Boldogságklub vezetőjének Grófné Czere Anikónak neve már ismerősen cseng mindenki számára, legutolsó megmozdulásuk az „Ölelés-nap” révén, mellyel egy hónappal ezelőtt színesítették a szürke hétköznapokat városunkban.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány tulajdonképpen a jó cselekedetek gyakorlóközössége. Második évadját kezdte ún. „Boldogság program”-jával, melynek elindítója Bagdi Bella. A programhoz csatlakozó önkéntes klubvezetők segítségével boldogság klubok alakultak az ország 160 pontján. Az alapítvány célja, hogy minden hónapban egy nagy országos megmozdulással hívja fel az emberek figyelmét arra, miben is rejlik a BOLDOGSÁG.

A Hála nap, az Ölelés nap után a harmadik megmozdulásuk az Élő Szeretetlánc megalkotása volt, mellyel az aktivisták azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy felhívják az emberek figyelmét a béke, a szeretet, az összetartozás fontosságára. A szeretetláncban összekulcsolódott emberek, megtapasztalhatták annak az érzését, hogy mindenkire szükség van ezen a világon.

A Kiskunfélegyházi Boldogság Klub ezzel a rendezvényével az országos megmozduláshoz is csatlakozott egyben. A láncszemeket megszemélyesítő nők, férfiak, gyerekek, idősek szív alakot formázva, egymást kézen fogva kapcsolódtak össze, ezzel szimbolizálva a szeretet és az összetartozás egységét, melyre mindenkinek nagyon nagy szüksége van rohanó és elfásult világunkban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: