Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2019. Május 23. 13:21, csütörtök | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Családi napot tartottak Petőfiszálláson a Faluházban

Családi napot tartottak Petőfiszálláson a Faluházban

2019. május 11-én, szombaton a petőfiszállási iskola tanulói ünnepi műsorral kedveskedtek a településen élő családoknak.

Az intézményvezető köszöntője után Mindák Piroska hegedűjátékát hallgathatták meg a jelenlévők, majd Szász János polgármester ünnepi gondolatai hangzottak el.

Meghívott vendégként most is mosolyt csaltak a közönség arcára az óvodások. Ezt követte az énekkarosok fellépése, majd a rajzpályázat eredményhirdetése. Bakos Zorka kalotaszegi népdal éneklésével bűvölte el a közönséget. A műsor gerincét a színjátszósok Lúdas Matyi című előadása adta, melyben Fődi Fanni és Fődi Hanna is szerepelt egy igényesen kidolgozott táncjelenettel.

Az iskola fontosnak tartja, hogy ezen az ünnepen minden tanuló szerepeljen, így most is egy közös dallal készültek a gyerekek szüleiknek. Megható és elbűvölő volt a 107 fős énekkar előadása. A műsor végén egy-egy szál rózsával köszöntötték a tanulók az édesanyákat.

A település képviselőtestülete minden kedves megjelentet vendégül látott. Minden támogatónak, segítőnek, a gyerekeket felkészítő pedagógusoknak köszönet a munkájáért!

"Az emberek arcára mosolyt fakasztani, szemükbe könnyet csalni, a legnagyszerűbb dolog a világon.”

(Charlie Chaplin)

(Cikk és képek: petőfiszállási iskola)

Címkék: családi nap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).