Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Június 04. 15:42, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Bíróság elé áll az iskolarobbantással fenyegető fiatalkorú

Bíróság elé áll az iskolarobbantással fenyegető fiatalkorú

A 14 éves vádlott május 12-én 10 óra 19 perckor egy szentesi telefonfülkéből felhívta a 112-es segélyhívó számot és bejelentette, hogy a kiskunfélegyházi mezőgazdasági iskolában bombát helyeztek el.

A Kecskeméti Járási Ügyészség 2014. június 5-én közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állítja azt a 14 éves szentesi fiút, aki május 12-én a rendőrségre betelefonálva azzal fenyegetőzött, hogy a kiskunfélegyházi mezőgazdasági iskolában bombát helyeztek el, ami 11 órakor fel fog robbanni.
Bíróság elé áll az iskolarobbantással fenyegető fiatalkorúBíróság elé áll az iskolarobbantással fenyegető fiatalkorúBíróság elé áll az iskolarobbantással fenyegető fiatalkorú

A 14 éves vádlott május 12-én 10 óra 19 perckor egy szentesi telefonfülkéből felhívta a 112-es segélyhívó számot és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének bejelentette, hogy a kiskunfélegyházi mezőgazdasági iskolában bombát helyeztek el, ami 11 órakor fel fog robbanni. A valótlan bejelentés alapján a helyszínre érkező rendőrök három iskolát ürítettek ki, a tanároknak és a diákoknak el kellett hagyniuk az oktatási intézményeket és egyes utcákat is lezártak. A bombakutatás 13 óráig tartott, szerencsére bombát és egyéb robbanóanyagot nem találtak.

A fiatalkorú vádlott beismerte a terhére rótt bűncselekményt, ügyében 2014. június 5-én tart tárgyalást a Kiskunfélegyházi Járásbíróság – tájékoztatta a sajtót a a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.