Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 14. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Balla László alpolgármester lakossági fórumot tart

Balla László alpolgármester lakossági fórumot tart

Balla László alpolgármester, Kiskunfélegyháza 5. sz. választókörzetének önkormányzati képviselője lakossági fórumot tart november 20-án (hétfőn) 17 órától a Bajcsy iskolában.

Meghívott vendégek:

  • Csányi József polgármester
  • Dr. Faragó Zsolt jegyző.

A rendezvényt megelőzően 16 órától ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatra várják az érdeklődőket!

Lesz például:

  • vérnyomás mérés
  • vércukorszint mérés

A fórum 17 órakor kezdődik, melyen az elmúlt időszak eseményeiről, beruházásairól és a következő két esztendő körzetet érintő terveiről esik szó. A jelenlévők bepillantást nyerhetnek a Petőfi tér és a Béke tér átalakulásának, a Móra utcai óvoda és a Bajcsy utcai központi parkoló építésének részleteibe.

A helyszínen lehetőség lesz a tűzifa-igények leadására is.

Az 5. számú Választókerülethez tartozó közterületek:

Álmos u. 1-től 33-ig, Arany János u. 1-től 59-ig, Bajcsy-Zsilinszky u., Báthory u., Béke tér, Blandina nővér u., Csongrádi út, Dobó u., Gorkij u., Haubner Károly u., Jász u., Jókai u. 1-től 51-ig és a páros házszámok, Justh Gyula u., Kálvária u., Klapka u., Kun u. 1-től 70-ig és a páratlan házszámok, Molnár Béla u. 2-től 56/A-ig és 3-tól 51-ig, Móra Ferenc u., Oskola u., Pázmány u., Petőfi tér, Petőfi Sándor u. 1-től 59-ig és 2-től 20-ig, Semmelweis u., Szent Imre herceg u. 1-3-tól 73-ig és 2-től 56-ig, Vak Bottyán u.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.