Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 03. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Az ajándékozáshoz nem kell keresni az alkalmat

Az ajándékozáshoz nem kell keresni az alkalmat

Ma (november 3-án) kerültek átadásra kiskunfélegyházi Pedagógiai Szakszolgálat részére azok az eszközök és tárgyak, melyek egy jótékonysági megmozdulás kézzel fogható eredményei.

A Sorsocskák Alapítvány elnöke Dr. Ónodi Izabella és a legfőbb felajánló Fejes Sándor jóvoltából a félegyházi gyerekeket segítő szolgálat rendkívül szerteágazó pszichológiai, fejlesztő-és gyógypedagógiai munkájának körülményeinek javítását szolgálják majd a továbbiakban ezek a színes gyermekbútorok, a rajztábla, a csepphinta és sok egyéb nélkülözhetetlen apróság.

Az augusztus végén rendezett jótékonysági Dj focimeccs és buli bevételét a fő szervező Fejes Sándor a Sorsocskák Alapítvány javára ajánlotta fel. Ehhez az összeghez csatlakozott az alapítvány is, így az adományt képező eszközökre mintegy százezer forint gyűlt össze.

Az eredeti tervek szerint egy félegyházi asztalos vállalkozót szerettek volna felkérni a bútorok elkészítésére, de sajnos nem találtak olyan szakembert, aki rövid határidővel vállalta volna. Így egyöntetűen a vásárlás mellett döntöttek, hogy mielőbb hozzájussanak a pedagógusok és a gyermekek is a fejlesztő tevékenységhez nélkülözhetetlen eszközökhöz.

Ezúton is köszönjük mindenkinek az önzetlen támogatást, amellyel a félegyházi és környékbeli gyermekek megfelelő fejlődéséhez nyújtottak segítő kezet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: