Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Április 25. 08:33, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Átvette megbízólevelét Lezsák Sándor

Átvette megbízólevelét Lezsák Sándor

Lezsák Sándor országgyűlési képviselőnek ismét bizalmat szavaztak a 4. számú választókerületben, Bács-Kiskun megyében.

Lezsák Sándor országgyűlési képviselői megbízólevelét április 24-én Kiskunfélegyházán, a Városháza dísztermében vette át ünnepélyes keretek között dr. Dobák Nándortól, a választási bizottság elnökétől, aki részletesen ismertette a 4. számú választókerületben indult jelöltek szavazati arányait.

A beszámolóból megtudhattuk, hogy választókerületünkben 73006 választópolgár volt, melyből 48651 fő szavazott az április 8-ai választáson. Az érvényes 48207 db szavazólapból a Lezsák Sándorra voksoltak száma 29025 db volt, azaz a választók 60,2 százalékának köszönhetően nyerte el ismét a képviselői posztot.

A jeles eseményen városvezetésünk mellett megjelentek a kampányának segítői és a körzet polgármesterei is, akik pezsgőkoccintással gratuláltak Lezsák Sándornak, aki immáron a hetedik ciklusban képviselheti megyénk érdekeit az Országgyűlésben.

- A bizalom, melyet kaptam, arra kötelez, hogy az önkormányzatokkal, polgármesterekkel, képviselőkkel dolgozzunk együtt választókerületünk lakossága érdekében – mondta az ünnepélyes pillanatokat követően Lezsák Sándor országgyűlési képviselő.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.