Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Július 15. 09:02, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

A kiskunfélegyházi lányt találta legszebbnek a közönség

A kiskunfélegyházi lányt találta legszebbnek a közönség

Hegedűs Lilla (18) először vett részt szépségversenyen. Tulajdonképpen legjobb barátnőjének köszönheti, hogy felmerült annak az ötlete, hogy színpadra álljon.

Hegedűs Lilla (18) először vett részt szépségversenyen. Tulajdonképpen legjobb barátnőjének köszönheti, hogy felmerült annak az ötlete, hogy színpadra álljon a XIX. Tőserdő Szépe – Tiszavirág Fesztivál szépségkirálynő választásán – mesélte Lilla.

A verseny próbáin feszélyezve érezte magát, hiszen nem volt tapasztalata a szépségiparban. A nap végére azonban sikerült feloldódnia és kevésbé izgult. „Leginkább tapasztalatot szerezni jöttem és jól érezni magam. Nem a királynői cím volt az elsődleges számomra, hanem inkább az, hogy eleget tegyek a barátnőm kérésének és kipróbáljam magam ilyen helyzetben is ” – mondta el a Félegyházi Hírek érdeklődésére Hegedűs Lilla.

Lilla egyáltalán nem számított arra, hogy közönségdíjas lesz a szépségversenyen. „Aki ott volt, szerintem mindenki látta az arcomon a megdöbbenést, nem számítottam rá, hogy közönségdíjas leszek. Abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy mennyi mindenkire számíthatok, legyen az a családom, a barátaim, ismerőseim.”
Lilla a közönség szavazatai alapján a legjobbnak járó elismerés mellett egy három fő részére szóló nyaralást nyert Görögországba, valamint a felajánlásoknak köszönhetően további nyereményekkel térhetett haza a szépségkirálynő választásról.

Lillától megtudtuk, hogy nem gondolkodott további szépségversenyen való szereplésen, de ennek ellenére nem veti el teljesen az ötletet, hogy valamikor újra megmérettesse magát. Szabadidejében legszívesebben lovagol, viszont nemrég elkezdett edzeni, amire szeretne a jövőben komolyabban időt fordítani. Lilla a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakközépiskola diákja. A továbbtanulást illetően kész tervei még nincsenek, de szeretne gyerekekkel foglalkozni, vagy régi vágyát beteljesíteni, hogy kitanulja a fodrász szakmát.

Forrás: Gulyás Zsuzsanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: