Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Január 29. 16:13, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Február 1-jén áll munkába az új aljegyző

Február 1-jén áll munkába az új aljegyző

Február 1-jétől dr. Füstös Magdolna látja el Kiskunfélegyháza város aljegyzői feladatait. A szakembert hat pályázó közül választották ki a tisztségre.

Február 1-jétől dr. Füstös Magdolna látja el Kiskunfélegyháza város aljegyzői feladait. A szakembert hat pályázó közül választották ki a tisztségre.

Dr. Füstös Magdolna 1996-ban a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatalban volt pályakezdő. Az Államigazgatási Főiskola elvégzését követően lakásügyintézőként, majd a Gyámhivatal ügyintézőjeként dolgozott. Miután megszerezte a mérlegképes könyvelői szakképesítést, a közgazdasági osztályon látott el vezetői feladatkört, s eközben elvégezte a jogi egyetemet is. A hivatalban eltöltött több mint tíz év alatt nagy tapasztalatot szerzett a közigazgatási hatósági ügymenetben, és az önkormányzati feladatellátás átfogó ismeretére is szert tett.

2008-ban a Kiskunmajsai Többcélú Kistérségi Társulás munkaszervezet-vezetője, 2013-ban a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Kiskunmajsai Tankerületének jogi referense lett, ahol részt vett az új oktatási rendszer felállításában. 2015. február 1-jétől Kiskunfélegyháza Város aljegyzője.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy visszatérhettem a szakmai pályámat leginkább meghatározó kiskunfélegyházi polgármesteri hivatalba. Minden tudásommal azon leszek, hogy megfeleljek a képviselő-testület, a munkatársaim és a lakosság elvárásainak" - fogalmazott az új aljegyző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).