Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Blog | Csak kreatívan

2013. Május 09. 15:45, csütörtök

Vagány nyári papucs

Vagány nyári papucs

Ha meguntad már régi papucsaidat, vagy kicsit elkopott, de még mindig kényelmes, esetleg nem tudod, melyik papucsodba menj az esti kerti partira, érdemes egy apró trükköt bevetni rajtuk, amit itt meg is mutatok.

Ha meguntad már régi papucsaidat, vagy kicsit elkopott, de még mindig kényelmes, esetleg nem tudod, melyik papucsodba menj az esti kerti partira, érdemes egy apró trükköt bevetni rajtuk. Ha te is változtatnál a sajátodon, megmutatom, mit kell tenned.

Kellékek:

  • Papucs
  • Olló
  • Valamilyen ruha anyag, vagy szalag

Ha anyagból csináljuk papucsunkat, akkor le kell vágnunk egy csíkot, de fontos hogy ne is legyen túl vastag, és túl vékony sem.

Félbehajtod az anyagodat, vagy szalagodat, lábujjköz belső részénél áthúzod, majd a másik végét beledugod az itt keletkezett lyukba, és kicsit erősebben meghúzod, ezt fogja majd rögzíteni a szalagot/anyagot rá.

Majd a megmaradt két végét körbetekered a pántokon. Kész is! Ezek után a megmaradt vászondarabot sokféleképpen használhatod, ha neked tetszik, ahogy itt fel van, kötve akkor keresztezed a talpad alatt az anyagot, így fel tudod vezetni a bokádra.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Február 20. 13:08, csütörtök | Csak kreatívan

Függő virágtartó

Ha szereted a virágokat és a növényeket, de már nincs elég hely a lakásban, akkor ezt a függő virágtartót neked találták ki! Egyszerűen helyet spórolhatunk és mellette praktikus és mutatós!

2014. Január 30. 16:36, csütörtök | Csak kreatívan

Egyedi gyertyák egyszerűen

Nem csak hasznos, de varázslatos fénye csodás hangulatot teremthet a szobánkban, egy stresszes nap után nyugalmat kölcsönöz és romantikus érzésekkel tölt meg minket.

2014. Január 10. 14:59, péntek | Csak kreatívan

Babzsákfotel fillérekből

Ki ne vágyna az otthonába egy mókás, divatos babzsák fotelre? Nem csak a gyerekek fogják imádni, hanem mi felnőttek is, hiszen akárhogy forgatjuk kényelmes lesz.