Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Blog | Csak kreatívan

2013. Május 09. 15:19, csütörtök

Bulis Top

Bulis Top

Ha este elhívnak egy buliba első gondolatom mindig az, hogy mit is vegyek fel. Nos, itt egy nagyon gyors és egyszerű megoldás, arról nem is beszélve, hogy egyszerűen és gyorsan elkészíthető!

Ha este elhívnak egy buliba első gondolatom mindig az, hogy mit is vegyek fel. Nos, itt egy nagyon gyors és egyszerű megoldás, arról nem is beszélve, hogy semmibe se kerül, mégis biztos vagyok benne hogy mindenkinek tetszeni fog az egyedi fölsőd!

Kellékek:

  • Egy régi póló (amit nem sajnálunk átszabni)
  • Olló
  • Cérna, tű

Első lépésként a pólónk nyakát körbevágjuk az ollóval, ez azért fontos, mert a legfölső masni le fogja húzni a pólónk nyakát, és ha ott marad az eredeti szabás, idétlenül fog mutatni a masnink.

Következő lépésként kiterítjük a pólónkat, és óvatosan, nehogy az anyag elejébe is belevágjunk, a hátulját egyenes csíkokban kivágjuk. Tőlünk függ hány helyen vágjuk ki a pólót, de egy masnihoz minimum két helyen kell felvágnunk.

Utána, választhatunk egy másfajta anyagot, vagy az előbb levágott póló nyakából is vághatunk le apró csíkokat, amivel a két csík között lévő anyagdarabot középen összefogjuk, és rávarrjuk.

Miután mindegyik anyagdarabnál megcsináltuk ezt a műveletet, már mehetünk is az esti buliba az új masnis fölsőnkben.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Február 20. 13:08, csütörtök | Csak kreatívan

Függő virágtartó

Ha szereted a virágokat és a növényeket, de már nincs elég hely a lakásban, akkor ezt a függő virágtartót neked találták ki! Egyszerűen helyet spórolhatunk és mellette praktikus és mutatós!

2014. Január 30. 16:36, csütörtök | Csak kreatívan

Egyedi gyertyák egyszerűen

Nem csak hasznos, de varázslatos fénye csodás hangulatot teremthet a szobánkban, egy stresszes nap után nyugalmat kölcsönöz és romantikus érzésekkel tölt meg minket.

2014. Január 10. 14:59, péntek | Csak kreatívan

Babzsákfotel fillérekből

Ki ne vágyna az otthonába egy mókás, divatos babzsák fotelre? Nem csak a gyerekek fogják imádni, hanem mi felnőttek is, hiszen akárhogy forgatjuk kényelmes lesz.