Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Képek | Sport

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

2022-07-04 11:36:22

Az elmúlt két hétben az iskolás gyermekeknek megkezdődött a vakáció, ami egyenes arányosságot jelent azzal, hogy dübörög a triatlon szezon!

Nem volt ez másként a Jogging Plus Egyesület sportolói életében sem. A fiatalok teljes gőzzel készültek és utaztak a ROLLSPED Kft. segítségével Zalaegerszegre, majd 1 hét múlva Bajára. Előbbi a Zalatriatlon Sprint 2022 E.ON Utánpótlás Ranglistaverseny volt. Helyszíne a Gerébi tó, ahol gyönyörű környezetben, igazi zöldövezetben tudták próbára tenni magukat az elszánt sportolók. Valódi elszántságra volt szükség, mert az időjárás kánikulai meleggel jutalmazta meg a jelenlévőket.

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál
Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál