Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Képek | Közélet

A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól

2019-10-14 07:56:19

A Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium húsz éve minden évben megszervezi az Egészségnapot.
A jeles eseményre az Élelmezési Világnap alkalmából ezúttal október 10-én került sor. A diákok a tangazdaságban megtermelt alapanyagokból mintegy kétezer szendvicset és többféle salátát is készítettek, de került az asztalra a P&P Pékáru Kft. jóvoltából kenyér, a Félegyházi Tej Kft-nek köszönhetően pedig tejtermék is. A diákok ezúttal is tanúbizonyságot adtak arról, hogy az iskolai élet valóban tükrözi mottójukat: „Termőföldtől az asztalig”.

A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól
A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól A kétezer szendvicsből nemcsak a diákok laktak jól