Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2011. Október 31. 14:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Van vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban! Ha kidől, kiborul, súlyosan megbetegszik valamelyik mentor, akkor sem állhat meg a műsor.

A londoni X-Faktorban bekövetkezett ijesztő eset, mikor is egy nagy összeszólalkozás után hangszálödémát kapott az egyik mentor és gyakorlatilag megnémult, idehaza is következményekkel járt. Van már vészforgatókönyv! Schiwert Takács László a nagysikerű műsor producere elmondta, hogy ideig óráig akár három mentorral is működhet a dolog, de ez persze okozhat gondot a szavazások, döntések esetében, nem beszélve a magukra maradt mentoráltakról. Ezért a vészforgatókönyv szerint a mentorokat segítők ülnek be műsorba. Vagyis Keresztest a férje, Kicska László, Ferót, felfedezettje Wolf Kati, Gesztit, egykori zenésztársa Kiki, Malekot pedig Tóth Gabi helyettesítené. Keresztessel tavaly már előfordult, hogy lázas betegen ülte végig az élő showt, de csakazértis végigcsinálta. Az adrenalin erejében bízunk" - nyilatkozta a magyar X-Faktor producere.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,