Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2017. Szeptember 06. 11:14, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Újabb utak kerültek átadásra, ezúttal a Bikahegyben és a Móravárosban

Újabb utak kerültek átadásra, ezúttal a Bikahegyben és a Móravárosban

A 2015-ös évben megkezdődött „Félegyháza Újjáépül Program” keretei között kaphatott új útburkolatot a Móravárosban és a Bikahegyben a ma (szeptember 6-án) átadásra kerülő két út.

A bikahegyi városrészben található Kökény utcának a Csanyi út és Galagonya utca közötti szakasza 97 folyóméter hosszban újulhatott meg, ezzel párhuzamosan pedig az I. számú választókörzeten a Szociális Otthon és a Teniszpálya közötti utca 157 folyóméternyi hosszban kapott új útburkolatot.

Mindkét projekt kivitelezése esetében olyan forgalmas, összekötő útról beszélünk, amely az itt élő lakosság mindennapi életének meghatározó pontja. A Csanyi útra torkolló Kökény utca tulajdonképpen a Móravárost köti össze a bikahegyi városrésszel, ezzel is megkönnyítve a két körzet közötti közlekedést.

A Teniszpálya melletti út tekintetében pedig elmondható, hogy a Platán utcai társasházak, illetve a Szeder utcában található sorházak lakosságának fogja a közlekedését kényelmesebbé tenni, valamint a Szociális Otthon gazdasági bejáratának szilárd útburkolattal való ellátása is mindenképpen megkönnyíti a mindennapi életet az elkövetkező időkben– mondta el Csányi József polgármester az ünnepélyes útátadások kapcsán.

A nemzeti színű szalagot a bikahegyi városrészben a körzet önkormányzati képviselője Bense Zoltán Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester segítségével vágta át, majd osztotta szét az avatáson megjelenteknek. A Móravárosban pedig szintén a körzet önkormányzati képviselője ifj. Dr. Réczi László vágta el a felavatás szimbólumának szalagját Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester közreműködésével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:05, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. február 18. - Nagyböjt 1. vasárnapja

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. február 25. - Nagyböjt 2. vasárnapja

2024. Február 24. 18:47, szombat | Helyi

Új igazgató a kecskeméti Mercedes gyárban

Jens Bühlert nevezték ki a német autógyár kecskeméti egységének élére.

2024. Február 24. 08:04, szombat | Helyi

Adj vért és ments meg három életet

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei kiszállásos véradási helyszíneit közöljük február 26. – március 3. között