Városlista
2020. december 6, vasárnap - Miklós

Hírek

2020. Október 26. 08:27, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE két versenyzője vett részt Karcagon a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabadfogású versenyén. A fiúk jól szerepeltek, mindketten dobogóra állhattak.

Bárány-Almási Tamás (a képen pirosban) a 63 kg-osok között harmadik, míg Czakó Zoltán a 76 kg-osok között aranyérmes lett.
További hír, hogy az egyesületből hárman kaptak a Magyar Birkózó Szövetségtől meghívót az őszi szünetben, Mátraházán tartandó serdülő edzőtáborba. Kötöttfogásban Bátyai Doriánt és Czakó Zoltánt, szabadfogásban pedig Pál Edvint érte a megtiszteltetés.
Pál Edvinről röviden: Ő korondi fiatalember, a tavalyi évben román bajnoki címet szerzett, szeptembertől a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Középiskola tanulója. Reméljük sikeresen szerepel a mi csapatunkban is!

Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András és Polyák Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 11:30, szerda | Helyi sport

Szélben és esőben is helyt állnak a Koppányok

2020. október 11-én, a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai Budapesten, Turulmezőn versenyeztek a Rákosmenti Turul Szittyák által szervezett örömíjász versenyen.

2020. Október 20. 14:05, kedd | Helyi sport

Dolli - 2 nap, 2 verseny

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Tököli Amatőr Futók Klubjának rendezésében a Tisztelet a Hősöknek Egyéni és Váltófutó verseny.

2020. Október 14. 09:00, szerda | Helyi sport

Norbi ismét bizonyított

2020. szeptember 27-én kitűnő idő fogadta a futás szerelmeseit a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Hírös Félmaratonon.

2020. Október 12. 12:32, hétfő | Helyi sport

A „Koppányok Tűzmadara Újra Szárnyal”

2020. szeptember 27-én rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület a Tűzmadár Versenysorozatának második fordulóját.