Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2020. Január 14. 15:23, kedd | Helyi sport
Forrás: szerk.

Trungel-Nagy Zalán az év sportolója

Trungel-Nagy Zalán az év sportolója

Rendkívül sikeres évet zártak a DMTK Kiskunfélegyházi Vízisport Egyesület triatlonistái.

Számos ranglistás versenyen szereztek dobogós helyezéseket, több országos és diákolimpiai, bajnoki címmel és helyezéssel büszkélkedhetnek. A jó helyezéseknek meg is lett az eredménye, számos elismerést vehettek át a szombati, triatlon DÍJÁTADÓ GÁLÁN Budapesten, az ELTE dísztermében.

Minden évben nagy élmény ez a gyerekeknek, hiszen sok élsportolóval és híres emberrel találkozhatnak. Idén kezet foghattak Kokóval, aki a profi boksz befejezése óta triatlonozik, Gajdos Tamás műsorvezetővel, aki szintén ezt a sportot űzi és azokkal a válogatottakkal, akik a világ élvonalába tartoznak. Tritalonban az egész éves szereplés alapján lehet valaki aranyjelvényes, felnőtteknél első osztályú sportoló, korcsoportonként 3-4 fő.

A triatlon szakosztály versenyzői az alábbi elismeréseket kapták:

  • Csontos Fanni első osztályú
  • Fricska Anna aranyjelvény
  • Csontos Dóra aranyjelvény
  • Trungel-Nagy Kolos aranyjelvény
  • Trungel-Nagy Zalán év sportolója, többszörös országos bajnok és ranglista vezető

Elismerésben részesült az év sportolójának edzője Bozsó István is.

Nem először fordul elő, hogy a félegyházi triatlonosok közül kerül ki az év sportolója. A tavalyi évben Papp Laura részesült ebben a megtiszteltetésben. De egy tavaszi alkartörés miatt, ezt a szezont ki kellett hagynia. Csak a nyár végén tudott versenyezni, aquatlonban az országos bajnokság ezüstérmese lett, ősszel a diákolimpiát viszonyt már megnyerte.

Rövid évértékelés és eredményhirdetés után vacsora és tombola fokozta a jó hangulatot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.

2020. Március 09. 09:43, hétfő | Helyi sport

Ismét éremeső és félegyházi fölény a diák területi bajnokságon

A 10-11 évesek szabadfogásban, a 12-13 évesek kötöttfogásban küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Gyomaendrődön, Dél-kelet Magyarország területi bajnokságán, ahol a tét az országos döntőbe való bejutás.

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.

2020. Március 03. 18:23, kedd | Helyi sport

Aranyhegy Teremíjász Versenyen a Koppányok

2020. február 29-én Tiszaföldváron az \"Aranyhegy Íjászok\" által rendezett történelmi teremversenyen mérették meg magukat a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai.