Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Október 28. 14:24, szerda | Helyi
Forrás: HIROS

Tök a síneken - Rosszul sikerült a halloweeni tréfa

Tök a síneken - Rosszul sikerült a halloweeni tréfa

Rosszul sült egy halloweeni tréfa.

Bűncselekményt követett el az az egyelőre ismeretlen elkövető, aki hétfőn kora este egy körülbelül 60 kilós takarmánytököt helyezett a sínekre Petőfiszállás térségében. A mozdony meghibásodott és 40 percet késett a szerelvény.

A Szeged-Budapest között közlekedő IC vonat hibásodott meg hétfőn kora este, mert valaki a sínekre helyezett egy nagyméretű tököt. Bár a vonat fékezett, a szerelvény nem tudott megállni, ezért átment a terményen.

A körülbelül 60 kilós tök darabjai szétakasztották a légvezetéket a szerelvényben, Kiskunfélegyházán tudták megjavítani a mozdonyt. Emiatt 40 percet késett a vonat. Bár közeleg a Halloween, ez közel sem egy ártatlan vicc, az eset kimeríti a közlekedés biztonsága elleni bűntett fogalmát. A MÁV Zrt. feljelentést tett, a rendőrség nyomoz az ügyben. A témával bővebben foglalkozik majd a Kecskeméti Televízió ma esti Kiemelő című műsora.

(Képek és hír forrása: HIROS.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 01. 16:53, kedd | Helyi

Humánmeteo: megvisel a csípős hideg

Szerdán nem érkezik front az ország fölé. A reggeli időszakban fagyni fog, de délután sem lesz túl meleg.

2020. December 01. 16:08, kedd | Helyi

Felfüggesztik a magyar megyei matricák eladását

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. november 30-án leállította a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében.

2020. December 01. 16:00, kedd | Helyi

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását

2020. December 01. 13:44, kedd | Helyi

Ezeket a családtámogatási kedvezményeket szavazta meg az Országgyűlés

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.