Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 24. 11:30, vasárnap | Helyi
Forrás: - szerk. -

Tippek leendő kollégistáknak

Tippek leendő kollégistáknak

Az alábbiakban néhány extra tippet adunk, amiről nem szabad megfeledkezni egy leendő kollégistának.

Vidéken a felső tagozatosok, a középiskolások egy része kollégiumba megy. A kolik általában előírják, hogy milyen felszerelésre van szükségük a diákoknak. Az alábbiakban néhány extra tippet adunk, amiről nem szabad megfeledkezni egy leendő kollégistának.

Tisztálkodási szerek
Tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, szappan, dezodor alap dolog. Egy nagyobb neszesszert is vásároljon a tárolásukra. Tiszta pamut frottír törülközőket válasszanak!

Papucs
Célszerű könnyen tisztítható gumi vagy műanyag papucsot vásárolni.

Evőeszközök
Ne az otthoni készletből vegyék ki a darabokat. Praktikus a katonai készletre hajazó egymásba csúsztatható kanál, villa, kés. Konzervnyitót is ajánlatos mellé rakni.

Ágynemű
Ha a kolesz ágyneműhuzatot kér, érdemes nem gyűrődő változatot választani. Könnyen kezelhető például a krepp anyag. Sokan szívesen magukkal viszik még az otthoni kispárnájukat is.

Mobiltöltő
Online apróhirdetésben bagóért lehet használtat vásárolni, így egy lehet otthon, egy koliban és nem kell minden hétvégén hazavinni a töltőt is.

Gyógyszerek
Az állandóan szedett gyógyszerek, vitaminok mellett ajánlatos székfogó, illetve fájdalomcsillapító gyógyszert is csomagolni. Egy patikussal beszélgetve biztosan tud jó tippeket adni mit érdemes magunkkal vinni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.