Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Szeptember 21. 04:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Térségi Nyugdíjasok Kulturális Találkozója

Térségi Nyugdíjasok Kulturális Találkozója

A Hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Térségi Nyugdíjasok Találkozójának városunk adott otthont szeptember 20-án a Constantinum Intézményben.

A Hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Térségi Nyugdíjasok Találkozójának városunk adott otthont szeptember 20-án a Constantinum Intézményben.

A rendezvény ünnepi megnyitóján Juhász István a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnöke, majd Kapus Krisztián városunk polgármestere köszöntötte a megjelent szépkorúakat. A Térségi Nyugdíjasok Találkozója rendezvénnyel a hagyományőrzés volt a legfőbb cél. Az eltelt évek során Kiskunfélegyháza után Bugac két alkalommal, Fülöpjakab egy, Pálmonostora egy alkalommal szervezte meg a kulturális találkozót. Idén ismét Kiskunfélegyháza városát érte a megtiszteltetés. Az Emberi Erőforrás Minisztérium pályázatán elnyert támogatásnak köszönhetően még több lehetőség nyílt arra, hogy színvonalas rendezvénnyel ünnepelhessenek a térség nyugdíjas közösségei.

Az ünnepi köszöntők elhangzása után a Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény diákjainak műsorát tekinthette meg a nagyérdemű. A zenés, énekekkel, citeraszóval tarkított előadást követte a délelőtt folyamán a Bugaci Nyugdíjas Klub, a Kiskunfélegyházi Környezetvédő Klub, az Arany Alkony Nyugdíjas Klub, az Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub, az Őszidő Nyugdíjas Klub, a Jászszentlászlói Nyugdíjas Klub, a Gátéri Nyugdíjas Klub, a Pedagógus Nyugdíjas Klub magával ragadó műsora. Az ebédet követően a délután folyamán további kulturális műsorral folytatódott a rendezvény a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola, a Félegyházi Citerazenekar és Énekkar, a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola, a Gátéri citeraszakkör, Kovács-Csonka Szilvia, a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola Petőfiszállási Néptánc csoportja előadásával. A színvonalas, szórakoztató műsorok sorát az emléklapok átadás zárta be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok: