Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Június 09. 08:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Cs.Adrienn

Színes programokban bővelkedett a Százszorszép ovi családi délutánja

Színes programokban bővelkedett a Százszorszép ovi családi délutánja

A Százszorszép Óvodában mindig kitalálnak valamit, hogy szebbé, színesebbé és boldogabbá tegyék nemcsak a gyerekek, hanem szüleik, nagyszüleik életét is.

Az intézmény sikeresen pályázott Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Művelődési és Szociális Bizottsága által kiírt pályázatára, melynek köszönhetően anyagi támogatásban részesültek, így a június 4-én tartott családi délutánt még szórakoztatóbbá tehették a megjelentek számára.

A Léghajó Meseszínház kedvcsináló zenés-táncos interaktív előadása után számos kikapcsolódási lehetőség nyílt a gyerekek és hozzátartozóik számára. Így például ugrálóvár és arcfestés is színesítette a programok sorát. Az óvoda mögötti füves részen pedig a Monster Truck óriási csodamasinák kápráztatták el nemcsak a gyerekeket, hanem szüleiket és hozzátartozóikat is.

Természetesen harapnivalóból és szomjoltóból sem volt hiány, melyről a szülői közösség tagjai gondoskodtak. Palacsinta, Fornetti sütemények és paprikás krumpli került az asztalra, melyekből kiadós lakoma kerekedett mindazok számára, akik megéheztek a friss levegő és a mozgalmas programok hatására.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 07:35, szombat | Helyi

A száraz időjárás kedvez az aratásnak

Az elmúlt napok nagyrészt száraz időjárása kedvez az aratásnak, de a forróság az érésben lévő búzának sem tesz jót - írta a HungaroMet Zrt. agrometeorológiai elemzésében.

2024. Június 22. 07:34, szombat | Helyi

Szombaton is másodfokú figyelmeztetés van érvényben Bács-Kiskun vármegyében

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. két déli vármegyére szombatra is; Csongrád-Csanád és Békés vármegyében a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat szombaton.

2024. Június 21. 10:09, péntek | Helyi

Ajándék muskátli az udvarokba, ablakokba

Kedves Félegyháziak!

2024. Június 20. 13:50, csütörtök | Helyi

Tűzgyújtási tilalom Bács-Kiskun vármegyében

Az elmúlt napok tartósan meleg és csapadékmentes időjárása miatt június 20-án 0:00 órától tűzgyújtási tilalom van érvényben Bács-Kiskun vármegyében.