Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. November 15. 20:13, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Szép birkózó eredmények születtek

Szép birkózó eredmények születtek

Az elmúlt két hétvégén szép eredményekkel lettek gazdagabbak a Kiskunfélegyházi Vasas TK birkózói.

November 6-án Tiszakécskén rendezték a szabadfogású diákolimpia országos döntőjét, ahová a nehézsúlyban induló Szécsényi Ádám esélyesként érkezett, de az elődöntőben elszenvedett vereség miatt, a bronzéremmel kellett megelégednie. Ez is szép eredmény, de a képességei és szorgalma alapján sokkal többre hivatott. Lesz még lehetősége idén is javítani, ugyanis egy korosztállyal fentebb és a sajátjában is pár héten belül magyar bajnokságokat rendeznek, ahol bizonyíthatja rátermettségét.

A másik szép sikernek Dorogon lehettünk a részesei.
Itt a lányok részre rendezték az idei magyar bajnokságot, ahol az egy évvel ezelőtt Kunszálláson elkezdett munka hozott gyümölcsöt. A csoport tagjai már korábban is részt vettek különböző kisebb versenyeken, de az igazi fokmérő az országos bajnokságon elért eredmény. Az eredmény pedig nagyon dicséretes, hiszen Stecenkó Lili ezüstérmet tudott szerezni a nagyon erős mezőnyben. Lili az első Kunszállási birkózó, aki bajnoki dobogóra állhatott! Szőnyegre lépett még a versenyen Tapodi Rebeka is, ám neki nagyon nehéz dolga volt, mert a súlycsoportjában ő volt a legkönnyebb és a legfiatalabb, ennek ellenére két mérkőzésen is nagyon keményen küzdött.

Reméljük lesz folytatása a sikernek! Erre biztosíték a lelkes kis csapat, az előbb említett lánykákon kívül a többi szorgalmas és tehetséges fiatal, valamint a szülők, akik nem sajnálnak időt, fáradságot és többen áthordják gyermekeiket a kiskunfélegyházi edzésekre is, a fejlődés érdekében.

Felkészítők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András, Szabó Emese és Gyöngyösi Gergő

Szabó József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.