Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2014. December 22. 21:09, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Szemét égett a szobában

Szemét égett a szobában

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Gátér közelében, a 451-es számú út 5-ös kilométerszelvényénél egy személygépjármű árokba hajtott és a tetejére borult pénteken délután. A járművön kisebb tűz keletkezett, amelyet a gépjármű utasa egy porral oltó tűzoltó készülékkel eloltott. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították egy védősugár használata mellett, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Kiskunfélegyháza, Molnár Béla utcában egy lakóépület egyik szobájában három négyzetméteren felhalmozott szemét égett vasárnap délben. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal számolták fel a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Imrehegy, Csalogány utcában egy nyitott tárolóban kistehergépjámű és egy motor égett szombaton éjszaka. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Bócsa, Kecskeméti út egyik ingatlanánál egy lakókocsi égett vasárnap reggel. A tűzoltók kiérkezését megelőzően a lakókocsiban egy gázpalack felrobbant. A kiskőrösi hivatásos és soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. A lakókocsiban élő egy ember sérülést nem szenvedett.

Kecel, Thököly út egyik lakóépület nappalijában adventi koszorú közelében berendezési tárgyak égtek vasárnap délután. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Sükösd, Dózsa György úton egy személygépjármű árokba hajtott, majd felborult vasárnap este. A bajai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a mentők egy embert kórházba szállítottak.

A hétvégén összesen öt esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltóinak segítségét letört nagyméretű faágak eltávolításához. Egyik esetben sem történt személyi sérülés.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért