Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2014. Október 21. 09:15, kedd | Helyi sport
Forrás: - Dinnyés Gyula -

Szegeden bizonyítottak a Koppányok

Szegeden bizonyítottak a Koppányok

Magyar Íjász Szövetség Délalföldi Régió Versenysorozatának döntője Szegeden.

Szegeden rendezték meg október 19-én a Magyar Íjász Szövetség Délalföldi Régió Versenysorozatának döntőjét.3D-s vadász versenyre tervezett pálya nagy kihívás volt minden íjásznak. Ötletesen letett célok elhelyezve, szinte minden lehetőséget kihasználva. Nagy felkészülést kívánt azoknak, akik a legkiválóbbak közt pályáztak a bajnoki címre.

A turul Koppány Íjászai HE tizenegy fővel (Szeibert Nóra, Keserű, Szilvia, Bányai Lili, Steicz Adelina, Szeibert Imre, Németh László, Boldog Bence, Tóth Mihály, Kiss János, Bense László, Dinnyés Gyula) nevezett a megmérettetésre.
Steicz Adelina gyerek lány kategóriában, holtversenyben harmadik, a 14-18 lány pusztai kategóriában Szeibert Nóra első lett. A18-30 nő pusztaiban Bányai Lili második, míg Keserű Szilvia a harmadik helyet szerezte meg. A 30-50 férfi pusztai kategóriában Szeibert Imre mindössze 8 ponttal maradt le a dobogóról. Tóth Mihály 12. míg élete második versenyén kiváló eredménnyel Bense László 12. lett. Ezúttal a legharcosabbak a senior férfiak voltak, hiszen a dobogóra jutott három versenyző között mindössze egy lövésnyi (9 pont) különbség volt összesen, ami a 30-50 férfiben is dobogós helyeket biztosított volna. Itt Dinnyés Gyula volt érdekelt, aki a harmadik helyet, távlövésben Kiss János jeleskedett és a harmadik helyet szerezte meg.
A nap végén értékelték a MÍSZ DAR VS 2014 versenysorozatban elért egész éves teljesítményt. A díjazás: érem, oklevél és egy kupa.
Koppányok közül a MÍSZ DAR Verseny Sorozat 2014 bajnoka címet szerezte meg: Szeibert Nóra, Keserű Szilvia, Boldog Bence és Dinnyés Gyula.
Éves teljesítménye alapján ezüstérmet: Németh László, bronzérmet: Bányai Lili, Csányi Dóra és Kiss János szerzett.

Éves eredménye alapján helyezést szerzett:
4. Steicz Adelina
5. Nethalie Fridrichs, Szeibert Imre
7. Dongó Anita
9. Tóth Mihály
13, Csányi József
14. Csizmár Csaba
16. Papp Zoltán
20. Bense László
25. Szólya Imre.
Legközelebbi eseményünk a október 26.-án 9-30 kor kezdődő íjászverseny Kiskunfélegyházán a Hősök parkjában.

Dinnyés Gyula
Koppányíjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 17. 21:46, csütörtök | Helyi sport

Koppány Íjászok a kisnánai várban és a Potyka-tónál

„Az eskü második szakasza így hangzott: Hogy ami jószágot csak fáradalmaik árán szerezhetnek, mindegyiküknek része legyen abban.” – Anonymus: Gesta Hungarorum-

2021. Június 14. 15:18, hétfő | Helyi sport

Remek küzdelmek, színvonalas mérkőzések zajlottak a hétvégén

Idősebb Besze László emlékére Kiskun Kupa nemzetközi meghívásos birkózóversenyt rendeztek 2021. június 12-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, melyre 316 versenyző nevezett.

2021. Június 08. 16:55, kedd | Helyi sport

A Transzfogarasi Havasoktól az Íjászatig

„ A cél, (…) sokszor maga az út, de csak ha nem céltalan; s minden célból, ha valóban cél volt, midig új vezet tovább. „ - Rónay György költő.

2021. Június 08. 15:42, kedd | Helyi sport

HetvenHét – A negyedik próba